Avslørt: Gretas far og en FN tilknyttet aktivist bak utspill fra den svenske jenta

Greta Thunbergs far klager over all hetsen hun utsettes for. Nå avslører blant andre Wired.com at den samme faren og en FN tilknyttet aktivist skyver Greta foran seg, og lar henne ta trykket som kommer.

Sitatene og dokumentasjonen finner du i videoen over her.

En sentralt spørsmål blir om hvor grensen går for misbruk av barn blant klimaaktivister? Et spørsmål som blir mer enn viktig etter at magasinet Newsweek nå også kan fortelle om store og alvorlige klimaangstproblemer og kraftig økning av medisinbruk mot dette blant amerikanske barn.

Minner om denne boken. som dokumenterer svært mye av penge-og maktspillet bak alt dette. En svært lærerik bok, til dels basert på forfatterens doktoravhandling. Lurer du på hvordan alt det til dels skremmende som skjer nå kan skje vil du få en god del, kanskje overraskende svar etter å ha lest boken.

Photo by European Parliament

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.