Dette er det menneskelagde klimaproblemet

Gro Harlem Brundtland er på ingen måte den viktigste i denne filmen. En film som via medieoppslag gjennom mange år og klar tankeevne hos filmprodusenten  viser hva som åpenbart må være i hvert fall en sentral del av sannheten om det som også i filmen mer enn antydes er det menneskelagde klimaproblemet vårt.

Filmen må sees av alle. Fordi den handler egentlig om mye mer enn klimadebatten. Den viser at «alt henger sammen med alt». Klimakampen er bare en del av et mye større bilde, som i denne filmen har blitt bedre dokumentert enn i mye annet der ute på nettet. Produsenten har etter mitt syn ikke falt for den alt for vanlige fristelsen til å overspille alvoret, og på den måten ta livet av sitt eget budskap. Man skal være temmelig låst i sin egen oppfatning av verden rundt oss om filmen ikke gir en en masse ettetanke. Hva er det egentlig som skjer?  Er vi alle bare brikker i et stort og på sikt totalitært globalistpengespill? Filmen gir deg ikke klare svar, men den gir deg virkelig mulighet til å finne svarene.

Når jeg har valgt en tittel på kommentaren her som fastslår at filmen viser det virkelige menneskelagde klimaproblemet så må du oppfatte dette korrekt. Dette er kun mitt syn. Ikke filmens, selv om den går meget langt i å ha det samme synet. Tenk deg om, og gjør eventuelt dine egen undersøkelser. Det eneste, som bør være helt åpenbart i filmen er vel at teknologi som kan styre været må ha en påvirkning også på klimaet? Det store spørsmålet må bli hvor mye?

At slik teknologi i praksis nektes omtalt i de store mediene når klimasaken debatteres er en annen sak, og kanskje det mest åpenbare tegnet på at filmakerne kan ha rett i sine antydninger? Hvorfor er klimalobbyen så redde for å snakke om dette? Gro Harlem Brundtland svarer indirekte på dette i filmen. Hennes svar styrker etter mitt syn på ingen måte lobbyens sak.

Filmen ender med noen med minutter hvor den også setter utviklingen vi ser rundt oss nå inn i en bibelsk religiøs sammenheng. Selv om jeg selv er kristen og personlig anser det  vesentligste av dette også som korrekt og ikke minst interessant, tenker jeg at den biten alt for enkelt kan brukes  som argument for å forsøksvis karakterdrepe resten av innholdet. Derfor burde nok denne delen av filmen vært unngått for å nå alle, uansett tro. Filmen er etter mitt syn rett og slett for viktig til at noen skal ta avstand grunnet noen minutter med påpekning av at Bibelen for 2000 år siden beskrev mye av det som skjer i dag, riktignok i sin egen språkdrakt. Man hadde ikke språk og referansebakgrunn den gang for å kunne fortså hva f.eks. IT gjør mulig i dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.