Her er teknologipatentene som kan stå bak mange klimaproblemer

Selv om et patent ikke er synonymt med en ferdig utviklet teknologi kom den første amerikanske patentene for værteknologi så tidlig som i 1891. Siden da har det kommet en strøm av slike teknologipatenter. Har ingen av disse blitt utviklet? Hvorfor vil ingen snakke om dette når vi snakker om klima?

Du finner en oversikt over amerikanske patenter her. Det finnes utvilsomt mange andre også. Både Russland og Kina kan har også slik teknologi, og det er vel neppe for spekulativt å anta at mange andre land også har det?

Disse teknologiene trekker jeg frem for å vise en helt åpenbar alternativ forklaring på klimaproblemene. I tillegg til alle naturlige forklaringer som finnes. Når man kunstig påvirker været påvirker man et økosystem. Alle med en viss interesse for miljø vil vite at jordas økosystemer er sårbare. Hvor mye uvær som et system i ubalanse etter bruk av slik teknologi og hvor mye som er direkte forårsaket av slik teknologi blir det etter mitt syn litt meningsløst å spekulere på. Men med den linkede listen over her vet vi at  teknologi i hvert fall har vært på tegnebrettet siden 1891. Hvordan kan vi våge å snakke om klimaproblemefr uten at dette blir en del av diskusjonen?

Er det fordi det er så enomt mye penger og makt involvert? Mange titalls milliarder pr år. bare i Norge alene?

Sannheten er at gjennomsnittstemperaturen på kloden ikke har steget på kanskje 20 år. Denne videoen fra TV 2 bekrefter dette. Har dessverre ikke funnet hvilket år den ble laget, men den er meget interessant, viktig og god. Uansett når denne ble laget ser det ut til at klodens gjennomsnittstemperatur ikke har steget i perioden siden Riomøtet i 1992 og frem til ganske nylig.

At dette er i samme periode som Al Gore og andre gikk ut med sine ekstreme skremsler om havnivået og annet bør være til ettertanke når vi nå ser resultatet. Like fullt brukes i praksis samme retorikken fortsatt, spesielt av Oslos miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg. Og Oslos borgere tror henne, åpenbart, om man ser på den politiske støtten hun og partiet MDG får. Har intet blitt lært av alt som ikke har skjedd? Har intet blitt lært av all informasjon som har kommet ut de siste årene, om hvordan pengene styrer alt? Er folket så utrolig lett å lede, eller gidder man rett og slett ikke sjekke selv? Man stoler på dem som har alt å vinne på å lure en?

En sørgelig, men mosom kommentar om alt sammen kan du lese her. Synes den tar hele klimaspillet på kornet.

Kilde: Extensive List Of Patents » Extensive List Of Patents | Geoengineering Watch

Photo by Ian Muttoo

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.