Grønne skiftet handler om nytt globalt «1984» pengesystem, mindre om miljø og klima

Den amerikanske kongressrepresentanten Alexandria Ocasio-Cortez lanserte for en tid tilbake sin radikale plan mot miljø og klimaproblemer. Nå medgir hennes stabsjef i Washington Post at «Green Deal» egentlig skulle bli fundamentet for et nytt og ikke-kapitalistisk pengesystem. Dermed har vi for annen gang fått bekreftet at det er penger og kontroll, ikke så mye klima som ligger bak den angivelige klimakampen.

I 2015 innrømmet FNs daværende klimaleder nesten det samme Ocasio-Cortez sin stabsjef nå gjør. Minner om FN/IPCCs rolle i hele klimakampen. Sjekk gjerne også her litt om Ocasio-Cortez sin stabsjef. Festtaler er en ting … virkeligheten en annen. Hva slags personlighet bør man ha for virkelig å komme til makt?

Det handler om å å bygge et ikke-kapitalistisk økonomisk system for den verden vi lever i. Noe som mange nok vil mene kan høres veldig bra ut. Men da bør man tenke seg meget godt om, for systemet forutsetter pr. definisjon full globalisering og videre utvikling av den globale beskatningen som karbonavgifter i dag egentlig er. Hvor demokratisk styrt vil et slikt globalt system bli? Hva har historien lært oss om maktutøvelse? Hvordan vil man i et ensidig overnasjonalt system kunne få reell lov og rett for alle? Få reell maktbalanse, slik at ingen tar til seg mer makt enn de behøver for jobben sin?

Alle som har lest sin historie, psykologi og har litt erfaring med menneskesinnet irrganger og politikkens vesen vil vite at reelt demokrati og maktbalanse vil bli umulig i en slik verden.

Vil et slikt system som Ocasio-Cortex og FN ønsker seg kunne bli noe annet enn et totalitært system i fascistisk/kommunistisk ånd? For de to er vel bare to sider av «den samme totalitære mynten»?

Hva må til for at flertallet skal se dette? Eller har Al Gores etterfølgere allerede mistet grepet?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.