5G blir mobilnettet for virkeliggjøring av Big Brother/1984 samfunnet.

Denne korte dokumentaren av James Corbett om implikasjonene av den kommende 5G-teknologien for mobiltelefoni er en av de mest interessante, men også skremmende jeg har funnet på lenge.

Mange av oss er rettmessig bekymret for det mange mener er åpenbare og meget alvorlige helsefarer knyttet til 5G-nettverkene. 5G har på ingen måte blitt tilstrekkelig testet for å sikre at de ikke er helsefarlige. Faktum er at teknologien også er militarisert, og det bør kanskje si sitt?

Men helsefaren er kun en skremmende side av 5G-teknologien. En annen og etter mitt syn kanskje enda mer skremmende side er hva nettverkene skal brukes til. For 5G er ikke bare et smarttelefoni-nettverk. 5G er også nettverket som skal gjøre nettkobling av i prinsippet alt rundt oss mulig.

IoT (Internet of Things) er et uttrykk du bør lære deg først som sist. Tingenes Internett er en teknologisk løsning som ved hjelp av det nye 5G nettet vil sørge for at alt. kjøleskap, komfyr, nesten hva som helst blir nettoppkoblet. Angivelig for på forenkle våre liv.

Men der ALT er registrert kan også ALT misbrukes. Om menneskehetens historie har lært oss noe som helst så må det vel være nettopp dette …. ? Hva kan skje når ALT er på nett? Hva ville f.eks. det øst-tyske Stasi-monsteret sagt og gjort om Øst-Tyskland hadde hatt den nye 5G teknologien? Hvordan ville livet vært i Øst-Tyskland da?

Det bør absolutt være til ettertanke at Kina, landet som nå bygger et personvern/big brother monster kalt «sosialkreditt» for full kontroll over befolkningen står i spissen for det nye 5G nettverket. Her har du opplagt den egentlige problemstillingen rundt Huawei. Huawei er totalitære Kinas kommunikasjonsteknologiske spydspiss, og legger i praksis alt til rette for Kinas «sosial-kreditt» system i alle land som er gale nok, ut fra den informasjonen som har kommet frem  til å tillate 5G.

Flere steder i USA advarer nå teleselskapene selv mot den teknologien de like fullt ruller ut. Bare se her. Denne linken er mer enn interessant,. men også skremmende.

Se ellers videoen som innleder denne teksten og følg linkene jeg har lagt inn i teksten her. Gjør også din egen research.

For meg er det i sannhet skumle vi lever i. Tider som kun kan bli bra om folket selv står sammen, for å ta mer kontroll over utviklingen.

Kilde: The 5G Dragnet – Forbidden Knowledge TV

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.