Godt Nytt avglobaliseringsår!

2019 tegner til bli det kanskje mest utfordrende, men samtidig spennende året i «manns minne». Er tiden inne til at flest mulig av oss samles «utenfor» Facebook, Twitter og andre sosiale nettverk, siden ingen av oss vet hvordan de vil bli fremover?

Jeg stiller bare spørsmålet, og stiller StateofGlobe.no til rådighet som felles møtested for alle. Kanskje smart at vi har mailadressen til hverandre også. Bruk gjerne nyhetsbrevpåmeldingen her på nettstedet til det. Ingen adresser vil bli solgt eller avgitt til andre på annet vis. Hva som er viktig nå er etter mitt at alle som på demokratisk vis vil bidra til at Norge kommer tilbake til folket og at globaliseringsspøkelset forsvinner samles på et sted, der ikke sensur og andre problemer kan spre oss for alle vinder, om f.eks, en Facebook-gruppe stenges.

2019 tegner til å bli et år der hele verdens finansystem vil resettes, globaliseringen like så.  Vi vil pr. definisjon kunne få en omfordeling av rikdom som verden aldri har sett maken til. Og somved alle fødsler kan nok «veene bli tøffe». Men om vi alle står sammen og bidrar på konstruktivt og godt vis kan dette ende meget godt!!

Velkommen hit til State of Globe!!

Godt Nytt År!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.