Skamløs guttetur med høy partyfaktor

Det har i den siste tiden blitt ropt stadig høyere om flyskam, miljøskam og andre former for skamfølelse. Da er det befriende, nærmest forlokkende å registrere at «Getawayboys», som er en god, gammeldags guttetur – proklamerer seg som «skamfri sone»

Pressetalsmann Borislav Bisercic Jensen sier i en kommentar at det har vært viktig for initiativtagerne å skape en opplevelse som skal være veldig annerledes enn de aller fleste andre reiseopplevelser man kan ha i dag.

Opplevelser

-Vi har bygget på serbisk historie, og laget et scenario der «vikinger» kommer til Banja Luka for å frigi den «siste serbiske prinsesse», som i følge storylinen er tatt til fange – regelrett kidnappet – av banditter. Ved reisens begynnelse har altså «vikingene» kommet til Banja Luke for å komme prinsessen til unnsetning, og det er klart for rådslagningsblot og planlegging samt trening til det endelige slaget om prinsessen skal stå. Men før de kommer så langt, må deltagerne igjennom en rekke forskjellige utfordringer, som mest av alt minner om det du må forsere i et dataspill, forteller Bisercic Jensen:

-Det er såklart tilpasset at du befinner deg i en analog verden, og at ikke alle har like god kondis. Her skal det være gøy for alle, uansett alder og evne til idrettslige prestasjoner. Vi er her for å ha det gøy, og bare det.

-Ser man på hjemmesiden deres kan det synes som om det er ganske høy partyfaktor også?

-Ja, det skal jeg hilse deg og si at det er. Det kan nok være heldig for enkelte at absolutt alt – også måltider og drikkevarer – er inkludert i prisen. For her skal det være party party, party «fire heile dagar til ende». Så får vi bare håpe at de modige vikingene greier å frigi prinsessen, for da blir det såklart en stor avslutningsfest for å toppe det hele, erklærer han.

Skamløst

-Hvorfor dette fokuset på å være «skamfri sone»?

-Det er nå mest ment som et budskap med glimt i øyet, fordi hele vårt opplegg baserer seg på at dette skal være et fristed for gutta: Her skal de kunne feste og kose seg uten tanker på hverdagen. Faktisk hevder vi at så lenge de er sammen med oss, er hverdagen bare en illusjon, sier han hemmelighetsfullt.

Du kan lese mer om Getawayboys, og ikke minst skaffe deg din egen uforglemmelige tur her.

Du kan også kontakte oss via skjemaet under her for å få mer informasjon. State of Globe er ikke formell arrangør, men bidrar med markedsføring.

[contact-form][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»true» /][contact-field label=»E-post» type=»email» required=»true» /][contact-field label=»Nettsted» type=»url» /][contact-field label=»Melding» type=»textarea» /][/contact-form]

Bilde:
Pressetalsmann Borislav Bisercic Jensen (t. v.) sier i en kommentar at det har vært viktig for initiativtagerne å skape en opplevelse som skal være veldig annerledes enn de aller fleste andre reiseopplevelser man kan ha i dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.