Kinas økonomiske statistikk har vært «fake news» siden 2008, i følge video under her

Tror vi lenger på at «1984» samfunnet Kina skal overta USAs supermaktrolle?

Kina, samfunnet der knapt noen tør å si sannheten, for da kan du miste jobben eller kanskje være forsvunnet neste morgen? Hvordan kan vi stole på landets økonomiske data da? Tror vi at eventuelle negative økonomiske vil bli innrapportert i en slkt land? Hva vil skje med den som eventuelt gjør det?

Kina, landet som går Orwells «1984» i næringen og totalovervåker alt og alle. Kina, landet med svære dataskjermer på gatehjørner for å henge ut alle som ikke følger partilinjen i trafikken. Landet som innfører et poengsystem basert på overvåkingen av alt og alle. Noe som også gjør jobb, reising og alt annet umulig for dem som ikke oppfører seg som partiets roboter.

For ikke å snakke om Kina, spøkelsesbyenes og investeringsboblenes hjemland.

Data fra dette landet kan vi alltid stole på statistikken til?

Se videoen og døm selv.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.