Pfizers toppsjef selger 60% av sine aksjer samme dag som deres koronavaksine antydes klar

Selskapet Pfizer varslet nylig at deres kommende korona-vaksine ser ut til å ha 90% beskyttelse mot Covid-19. Hvilket selvfølgelig påvirker aksjekursen. Samme dag selger selskapets adm. dir. 60% av sine aksjer i selskapet, og i videoen over her sier det som vel på norsk må bli selskapets tidligere vitenskapelige direktør at Covid-19 pandemien reellt er over  i Storbritannia.

Hva man skal tro om dette bør nok bli opp til hver enkelt av State of Globes lesere. Men det er kanskje ikke urimelig å minne om det gamle rådet: «Følg pengene» om man vil finne sannheten?

Dr. Yeadons uttalelser i videoen og den linkede artikkelen er omdiskutert, men vi tar den med fordi motstanderne heller ikke kan kategorisk avvise mannen. Det er også et faktum at Covid testen som brukes av de fleste, PCR ifølge oppfinneren ikke ble laget for slike type diagnoser, og derfor ikke er perfekt. Folkehelseinstutttet medgir selv at om man eksempevis tester 12.000 tilfeldige mennesker vil 15 få positivt utslag, mens 14 av disse positive vil være falske. Derfor vil testing av alle kunne gi mye feil, og FHI fraråder derfor allmen testing. PCR er ekstremt følsom, men er best i det sykdommen bryter ut.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.