Leserbrev: Våre merkelige politikere

Som vi alle har fått med oss så er det forandringer i landet vårt. Hvilken rolle spiller våre politikere?

Av Stig Ivetorp

Vi har en regjering og et storting som ikke forvalter våre verdier slik den allmene oppfatningen ønsker.

Denne forvaltningen som skjer er ikke til det gode. Protestene har allerede kommet og har rett og slett blitt oversett av våre folkevalgte.

Folkevalgte
Når man ser på våre folkevalgte, så er det ikke så mange av oss vanlige borgere som har fått være med på valg av personer til Stortinget. Folket generelt blir holdt utenfor. Ved neste valg kan du prøve kulminering for å få inn din kandidat. Du vil se at vedkommende antakelig kommer inn på Stortinget. Men hvis ikke vedkommende forholder seg til partipolitikken forsvinner de til bakgrunnen politisk, og dernest blir de presset ut av Stortinget ved neste valg. De kan bli valgt inn igjen, men forsvinner raskt til bakgrunnen.

Eivind Trædal er en av disse «merkelige politikerne». Han uttalte nylig at han syntes det var rart at vi ikke kan ta oss råd til å ta imot nye flyktninger når vi har så mange milliarder.

Hvis man skulle analysere dette så er det i alle fall godt han ikke er kommet inn på Stortinget ennå. Han er «bare» i kulissene ennå. Hans hodeløse jakt på innføring av flyktninger går ut over alle andre oppgaver i vårt samfunn, og han ser ikke dette. At dette er en skjult agenda er ikke vanskelig å forstå. Hans ønske er selvfølgelig å få sin politikk (MDG) gjennom hos Erna.

Men hva sier det oss?

Eivind Trædal er en av mange politikere, som er og ikke er på Stortinget, hodeløst forelsket i sin egen stemme og totalt uten ansvar for hva han tanker og har som ønsker. Ofte finner jeg at disse politikerne ikke eier samfunnsinnsikt. De kaster ut forslag for å markere seg, for dernest å holde på sine forslag som om ingenting har en kostnad. Med all respekt, disse politikerne er ikke en del av de ansvarlige i samfunnet. De representerer for folket en kolossal kostnad som med sin agenda som ikke gagner landet.

Innvandring
Jeg har ikke noe imot innvandring som sådan, men innvandring for sin egen del eller for en politisk hensikt er jeg imot. På Stortinget har vi i særdeleshet KRF og V samt Høyre som ikke viser magemål når det gjelder innvandring. Innvandringen som pr i dag foretas har lite med asyl eller behov å gjøre. Norge fylles opp av innvandrere av Erna fordi det passer hennes og andre på Stortinget sin agenda. De som har fulgt med og orientert seg om Erna har også sett at hun jobber for en regjering for hele jorden. Plasseringen for denne regjeringen skal være i FN.

Her har Erna sett for seg at hun selv skal sitte. For å oppnå dette har hun «ødslet bort halve oljefondet vårt i samarbeid med de som er på stortinget. Det er vanskelig å ikke se dette. Erna oppfører seg som det oljefondet er hennes formue og deler ut penger uten omsvøp. Hun forlanger at vi som vanlige borgere skal holde munn og ikke protestere på denne forvaltingen som blir foretatt, slik at hun kan oppnå sin agenda med globalismen.

Globalismen
Hva globalismen er, er ikke vanskelig å forstå. Den er skapt for å styre hele planeten fra en plass. Denne plassen er som nevnt ovenfor, FN. Hele det politiske etablissementet i Europa er med på dette og driver derfor et ustrakt samarbeid for å gjennomføre ideen. Ifølge Gro Harlem Brundtland (GHB) skulle vi vært inne i EU for lenge siden. Hun forsøkte dette ved folkeavstemming, men ble forkastet på bakgrunn av folkets valg. Nå holder Erna på med samme ideen og har vist til en hovmodighet overfor folket som er formidabelt. Hun eier ikke demokratisk holdning i det hele tatt. Det har ikke vært en eneste gang folket har hatt valget lagt i sine hender for å være med aktivt i demokratiet. Siste gang dette skjedde var i 1994, da GHB la ut votering til folket for å gå inn i EU eller ikke. Dette viste dessverre hva som bor i begge våre kvinnelige statsministere. De har begge jobbet intenst for å bringe landet vårt inn i EU. Metoden som er benyttet av begge to er å fortie sannheten om gjennomføringen og dernest gjennomføre internasjonalisering skjult. En sak som viser til dette, er ACER. I ACER fikk vi fjernet medbestemmelsesrett til våre kraftverk. Det vil si at vi overførte makt til annet land. Dette ble Quisling skutt for, så hvordan Erna med sine kan overføre makt uten å spørre folket er til ettertanke.

Våre to kvinnelige statsministre
Hva kommer det av at vi har hatt to kvinnelige statsministre, som begge har som agenda å gi bort landet vårt?

Arbeidet med internasjonalisering har pågått siden 2. verdenskrig. Det hele begynte med Trygve Lie som skulle ha landet vårt inn i FN i 1947. Dette maktet han ikke å gjennomføre. I realiteten skal det stemmes over av folket før det blir gjennomført, men det har ikke skjedd. Einar Gerhardsen fortsatte denne trenden. Og blant Gerhardsens politiske meningsfeller var Trygve Bratteli, som også arbeidet med å legge til rette for en internasjonalisering. Før GHB kom var også Oddvar Nordli med på tendenseringen og tilrettelegging av globaliseringen. Det hele kulminerte med GHB som med tvang skulle føre Norge inn i globaliseringen / EU. Historien frem til i dag kjenner de fleste av oss. Erna er bare siste gren på stammen. Hun har i likhet med Gro satt folket helt til side og ikke vist demokratisk hensyn i det hele tatt. Dette er direkte ulovlig ifølge Grunnloven vår. Så hvis man ser på våre kvinnelige statsministre så er det grunnlag for avstraffelse.

Hvorfor tenker ikke våre to kvinnelige statsministre det samme som den australske statsministeren?

REF:

De fleste australiere tror på Gud. Det er ingen spørsmål her om » kristen lov » eller noe politisk press, det er en fakta fordi kristne menn og kvinner, med deres kristne prinsipper, har grunnlagt denne nasjonen.

Helt passende å poste dem på veggene på skolene våre!

Gud fornærmer deg?
Jeg foreslår at du da vurderer en annen del av verden å bo der fordi Gud er en del av vår kultur.

Vi godtar troen din uten å stille deg spørsmål.

Alt vi ber deg om er å respektere våre egne, å leve fredelig og i harmoni med oss.

DETTE ER LANDET VÅRT, JORDEN VÅR, OG LIVSSTILEN VÅR, og vi gir deg muligheten til å nyte det. Men fra det øyeblikket du klager, stønner og knurrer over flagget vårt, engasjementet vårt, våre kristne livssyn eller livsstilen vår, oppfordrer jeg deg sterkt til å nyte enda en stor australsk frihet » ALLE HAR RETT TIL Å DRA hvis du ikke er lykkelig her!

Vi tvang deg ikke til å komme! Du kom fra deg selv, så godta landet som aksepterte deg, som det er!

Vår domstol
Det høres oftere og oftere klager på hva som skjer i rettsapparatet vårt.

I den europeiske menneskeretts domstolen er barnevernet gang på gang dømt for ikke å forholde seg til menneskerettene. I den forbindelse har vi sett at Statsadvokat Seiersted har trenert Robbensaken så det holder. Hvordan et menneske og advokat kan nekte et menneske sin rett til å få barnet sine tilbake, etter at det er påvist feil i rettsapparatet i Norge, er for meg helt uforståelig. Det utvises et slik lavmål når det gjelder ansvar for befolkningen at det man mangler ord. Hovedspørsmålet etter at man betrakter dette er hvordan dette kan skje? Og derav hva er det virkelig som skjer? Er det egentlig politikerne som styrer eller er det gutteklubben grei som i det skjulte styrer den juridisk /rettslige sammenhengen?

En kommentar om “Leserbrev: Våre merkelige politikere”

  1. En vesentlig feilinformsjon i artikkelen: Gro Harlem forsøkte ikke å få Norge inn i EU via folkeavstemming! Hu SKREIV OSS INN I EU, men måtte danne folkeavstemming om det i etterkant, da denne underskrivinga nesten holdt på å felle henne. Denne underskrivinga har ikke JEG sett at har blitt revet i styķer, eller dementert, en eneste plass!🙄 Kun fått resultatet av «folkeavstemmingen», men ingen dementering av medlemskapet, som sikkert ligger skjult i eøs-avtalen?…🙄

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.