Robert Kennedy: “Berlin er frontlinjen mot globalt diktatur”

Den varslede demonstrasjonen i Berlin lørdag 29.8.20 hadde flere millioner påmeldte fra hele Europa. Flere profilerte skikkelser holdt appeller mot corona-tiltakene hvor budskapet var entydig; pandemien er falsk, belager seg på organisert kriminalitet og bryter med menneskerettighetene.

Den profilerte legen Heiko Schöning (6:40:00) var blant arrangørene av arrangementet og han levnet ingen tvil omkring sitt ståsted. Han advarte på det sterkeste mot de eksperimentelle og genteknologiske coronavaksinene, PCR testens mangelfulle vitenskapelige diagnostiske grunnlag samt de frithetsberøvende og diktatoriske lockdown tiltakene som har kostet, og vil koste enda flere liv.

Schöning og hans kollegaer dannet i vår foreningen «Ärzte für Aufklärung” (“Doctors for Enlightenment”) i hensikt av å opplyse befolkningen omkring den falske pandemien. Gruppen består nå av flere tusen leger som protesterer mot tiltakene og etterlyser nyansert informasjon som et motsvar til myndighetenes ensidige og skadelige skremselspropaganda. Legegruppen har blitt møtt med massiv sensur på lik linje med den amerikanske legegruppen “America`s frontline doctors” som nylig aksjonerte utenfor det hvite hus.

Robert Kennedy var også en av bidragsyterne under gårsdagens markering. Han utpekte Berlin til verdens “frontline against global totalitarianism”. I sin tale belyste han hvordan korrupte politikere i allianse med legemiddelindustrien forgriper seg på menneskeheten med bevisst bruk av frykt og sensur. Han adresserte maktmisbruket som nå utfolder seg til profilerte og pengesterke aktører som Bill Gates, hvor hensikten forankres i et digitalisert og totalitært globalt regime.

Som investor for hele 7 vaksineprodusenter har Gates satt seg i en særposisjon, hvor midler blant annet gjennom norske skattebetalere og oljefondet har besørget at han nå er den største giveren til det korrupte organet “verdens helseorganisasjon” (WHO). Med andre ord sitter det en privatperson på toppen av dette globale myndighetsorganet hvilket innehar makt til å definere et virus som pandemisk uavhengig av faktisk farlighetsgrad og dødelighet.

Det ble også gjennomført markeringer i London og flere andre større europeiske byer på lørdag. Mye taler for at befolkningen og myndighetene er på en kollisjonskurs vi neppe forstår rekkeviddene av. Alvorligheten forsterkes ytterligere av den enorme økonomiske katastrofen politikerne har besørget med sine lockdown tiltak. Vi går en blodig vinter i møte.

Forfattet av: 1984

https://www.youtube.com/watch?v=v51PGX0aW7Y&feature=youtu.be

(Schönings appel etter 6 timer og 40 minutter: 600.000 visninger etter 20 timer)

RT Deutche (4,4 millioner + ytterligere 2,5 millioner visninger etter 20 timer)

Bilde: Fra Berlin 29.08.20 (Foto: Enno Lenze)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.