Nye vaksiner kan spare «miljøsvin» og deres forsikringsselskap for store penger

Kan det være sant at nye vaksiner ofte handler om å spare forurensere og deres forsikringsselskap for store penger? At forurensning av natur og helse nå kan forventes betalt av den skadelidende, som må betale for en vaksine for å «fikse problemet»? Mens forurenser slipper unna?

Kan det være slik at eksempelvis en gift eller annet skadelig materiale som bevisst eller ubevisst slippes ut i naturen ikke fører til at forurenser må betale om en sykdom som kan gi en diagnose blir resultatet? Blir sykdommen en diagnose så kan det skapes en vaksine, som i sin tur betales av folks skatt eller direkte fra folks lommer?

Det skadelige stoffet kan eksemplvis være plantevernmidler, industriell forurensning eller en trådløs teknologi. Et stoff eller teknologi skader millioner av mennesker og deres samfunn. Forurenser eller deres forsikringsselskap kan være den egentlig ansvarlige for sivile eller kriminelle brudd. Men et virus skylden. En «kur» finnes, i en «vaksine.»

Plantevernmidlet eller annen giftig eksponering stoppes akkurat når vaksinen blir introdusert, og presto, sykdommen forsvinner. Vaksinen er erklært som en suksess, og oppfinneren blir erklært en helt. En potensiell økonomisk katastrofe er omgjort til overskudd, inkludert for investorer og pensjonsfond.

Den meget erfarne og kunnskapsrike økonomen Cathrine Austin Fitts innrømmer at dette har vært og er et strålende triks og sannsynligvis har beskyttet forsikringsbransjen mot konkursstapene de ville opplevd om de hadde måttet erstatte de ødelagte menneskene og familiene på en rettferdig måte.

Hun berømmer arbeidet til Robert Kennedy og Mary Holland fra Children’s Health Defense. De har fått henne til å forstå den enorme fortjenesten som genereres av såkalte «vaksiner» etter at amerikanske National Childhood Vaccine Injury Act fra 1986 og opprettelsen av National Vaccine Injury kompensasjonsprogrammet ble vedtatt. Kort sagt betyr disse at om man kaller et legemiddel eller bioteknisk cocktail en «vaksine», vil farmasøytiske og bioteknologiske selskaper være fri fra forpliktelser ved eventuelle bivirkninger og skader – skattyteren betaler.

Uten at jeg har gått inn i detalj denne amerikanske lovgivningen synes det klart at det samme, i hvert fall i hovedsak også gjelder i Norge. Staten må betale med våre skattepenger. Selskapene som har utviklet vaksinene slipper unna, om vi får skader etter vaksinering med deres produkt.

Dessverre har dette systemet i følge Austin Fitts blitt en åpen invitasjon til å tjene milliarder av «injiserbare midler», særlig der myndigheters forskrifter og lover kan brukes til å skape et garantert gigantmarked. En Covid-19 vaksine er jo en åpenbar gullgruve av historiske dimensjoner, med kanskje 7 milliarder mennesker som skal ha den?

Kanskje noe å tenke på dette også, når vi nå har fått dette ekstreme pushet for vaksiner? Hvor er miljøbevegelsen? Er det greit for dem at forurenser kan slippe unna på denne måten?

Kilde: The Injection Fraud – It’s Not a Vaccine – Solari Report

Foto: Official U.S. Navy Imagery

En kommentar om “Nye vaksiner kan spare «miljøsvin» og deres forsikringsselskap for store penger”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.