Youtube, Facebook og Twitter blokkerer informasjon som sannsynligvis kunne reddet mange liv

Da Youtube, Facebook og Twitter fjernet videoen med "Front Line Doctors" og i kalte praksis "falsk nyhet" fordi den utfordret Verdens Helseorganisasjon, WHO mener mange de at risikerte livet til mange mennesker.

Vi skal ikke påstå noe definitivt om hva som hjelper mot korona. Det er heller ikke poenget med å skrive hva vi gjør henne. Menn det oppleves svært skummelt på organer internasjonale, som det ikke en gang legges på skjul tjene penger på våre sykdommer, skal få bestemme hva som kans fortelle på verdens suverent største informasjonsplattformer. Har ordet habilitet helt mistet sin mening? Er ikke globale informasjonsdelingsplattformer som YouTube, Facebook og Twitter annet enn propagandaorganer for verdens helseindustri?

Det hører kanskje i denne sammenheng hjemme å minne om patentering av medisiner- Noe som i kombinasjon med farmasøytisk industris sugerør inn verdens stats gjørkasser på patenterte medisiner kan prises temmelig hemningsløst. Jeg faller så lenge patentet varer.

Patentet på Hydrosyklorokin, som er medisinen som nå stoppes nær sagt all informasjon om, gikk så langt vi kan se henne ut i 2013. Hydroksyklorokin er derfor et svært rimelig middel som i en tidlig fase av sykdommen kan se ut til vil stoppe Covid-19, mens det presser svært hardt for å få klar en vaksine som vil koste enormt.

Om Hydroxyklorokin er så effektiv som til og med denne meget renomerte legen påstår er vel faren stor for at det blir bestennet med kjempedyre og mer eller mindre dårlig testede vaksiner? Vaksiner som farmasøytisk industri vil kunne tjene vanvittig på. Tenk selv, 7 milliarder vaksiner! Med eksempelvis 2 dollar fortjeneste pr. Dose? Det vil bli en fortjeneste på ca. 130 milliarder kroner. Tror egentlig noen at det kun blir 2 dollar nettojent pr. Dose?

Vaksiner er en ren pengemotor for farmasøytisk industri og ingen vaksiner vil være i nærheten av den kroneren som en pandemivaksine vil kunne ha. Man bør da kanskje ikke overraskes over på sterke krefter nær sagt for en hver pris vil stoppe noe som kan hindre den globale pengemotoren en vaksine for 7 milliarder mennesker vil være? Vi bør kanskje ikke overraskes om det skulle vise seg at påstandene flere har kommet med om at det har blitt opp til 10 ganger høyere doser enn terapeutisk nødvendig for å "drepe" Hydrosyklorokins mulighet til å konkurrere med enm vaksine. Hydrosyklorokin skal i nær 65 år ha blitt brukt mot malaria, og det med minimalt med bivirkninger. Er det ike en smule underlig at det plutselig skal bli å farlig bruke nå nå?

Alt vi kommer med henne bør du selv selv grave i. Vi ønsker kun å stille spørsmål, og peke på ytringsfriheten på åpenbart har svært dårlige kår når både de største sosiale nettverkene og til dels de store mediene nekter reell av annet det som er godkjent av det reellt settmedisin privatskemiddel. Hvor greit er det på YouTube, Twitter, Facebook og Google stopper den mulige sannheten, på vegne av farmasøytisk industri?

Du bør kanskje også få med deg denne korte videoen, der sjefen for Google i praksis medgir at det nettopp er hva de gjør. Følg alle omtaler.

Kilde: Youtube er engasjert i oppvigleri for å styrte regjeringen fjerne Frontline Leger Video | Armstrong Økonomi

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.