Youtube, Facebook og Twitter blokkerer informasjon som sannsynligvis kunne reddet mange liv

Da Youtube, Facebook og Twitter fjernet videoen med «Front Line Doctors», og i praksis kalte den «falsk nyhet», fordi den utfordret Verdens Helseorganisasjon, WHO mener mange de at risikerte livet til svært mange mennesker.

Vi skal ikke påstå noe definitivt om hva som hjelper mot korona. Det er heller ikke poenget med å skrive hva vi gjør her. Men det oppleves svært skummelt at internasjonale organer, som det ikke en gang legges skjul på skal tjene penger på våre sykdommer, skal få bestemme hva som kan fortelles på verdens suverent største informasjonsplattformer. Har ordet habilitet helt mistet sin mening? Er ikke globale informasjonsdelingsplattformer som YouTube, Facebook og Twitter annet enn propagandaorganer for verdens helseindustri?

Det hører kanskje i denne sammenheng hjemme å minne om patentering av medisiner- Noe som i kombinasjon med farmasøytisk industris sugerør inn verdens statskasser gjør at patenterte medisiner kan prises temmelig hemningsløst. I hvert fall så lenge patentet varer.

Patentet på Hydrosyklorokin, som er medisinen som nå stoppes nær sagt all informasjon om, gikk så langt vi kan se her ut i 2013. Hydroksyklorokin er derfor et svært rimelig middel som i en tidlig fase av sykdommen kan se ut til vil stoppe Covid-19, mens det pushes svært hardt for å få klar en vaksine som vil koste enormt.

Om Hydroxyklorokin er så effektiv som til og med denne meget renomerte legen påstår er vel faren stor for at det blir meningsløst med kjempedyre og mer eller mindre dårlig testede vaksiner? Vaksiner som farmasøytisk industri vil kunne tjene vanvittig på. Tenk selv, 7 milliarder vaksiner! Med eksempelvis 2 dollar fortjeneste pr. dose? Det vil bli en fortjeneste på ca. 130 milliarder kroner. Tror egentlig noen at det kun blir 2 dollar netto inntjening pr. dose?

Vaksiner er en ren pengemotor for farmasøytisk industri og ingen vaksiner vil være i nærheten av den inntjeningen som en pandemivaksine vil kunne ha. Man bør da kanskje ikke overraskes over at sterke krefter nær sagt for en hver pris vil stoppe noe som kan hindre den globale pengemotoren en vaksine for 7 milliarder mennesker vil være? Vi bør kanskje ikke overraskes om det skulle vise seg at påstanden flere har kommet med om at det har blitt opp til 10 ganger høyere doser enn terapeutisk nødvendig for å «drepe» Hydrosyklorokins mulighet til å konkurrere med enm vaksine. Hydrosyklorokin skal i nær 65 år ha blitt brukt mot malaria, og det med minimalt med bivirkninger. Er det ike en smule underlig at det plutselig skal bli farlig å bruke dette produktet nå?

Alt vi kommer med her bør du selv også grave i. Vi ønsker kun å stille spørsmål, og peke på at ytringsfriheten  åpenbart har fått svært dårlige  kår når både de største sosiale nettverkene og til dels de store mediene nekter reell omtale av annet det som er godkjent av det reellt sett privatmedisinske etablissementet. Hvor greit er det at YouTube, Twitter, Facebook og Google stopper den mulige sannheten, på vegne av farmasøytisk industri?

Du bør kanskje også få med deg denne korte videoen, der sjefen for Google i praksis medgir at det nettopp er hva de gjør. Følg investorene til WHO og mye av interessentene knyttet til amerikanske CDC som vil man kunne se dette selv.

Kilde: Youtube Is Engaged in Sedition to Overthrow the Government Removing Frontline Doctors Video | Armstrong Economics

2 kommentarer om “Youtube, Facebook og Twitter blokkerer informasjon som sannsynligvis kunne reddet mange liv”

  1. The World healt Organisation WHO. belongs to Bill Gates and it is all a big hoax. the Gates vaccine has already Killed 1000’s of Kids and people. Gates AND THE WHO. HAS ALREADY BEEN BLOCKED from many countries. Some of the vaccine Indigence is Pigs Urine, Human waist, Aluminum, Mercury, and small amounts of the HIV. virus, all Neurol-toxins, they also put Polyacrylamide-80. in the vaccine to make it pass the blood brain barrier, this vaccine is not made to cure you from COVID-19, but as a POPULATION CONTROL.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.