FN har allerede tatt kontrollen over Norge?

Denne videoen er meget selvforklarende og viser hvordan FN tilbake i 1950 gjorde innbyggerne i organisasjonens medlemsland til innbyggere direkte i FN.

Dette høres selvfølgelig helt vilt ut, men se videoen og vurder selv. En FN ledet verdensorden har siden 1950 vært vesentlig mer enn dette, skal man tro det videoen dokumenterer. FN`s medlemsland er i praksis underlagt organisasjonen og vi er alle verdensborgere, også legalt sett.

Videoen er både utrolig interssant, og mildt sagt skremmende. Fordi FNs «globale landsby» har vært her siden 1950 om videoen har rett. Skjedde det i virkeligheten et globalt kupp ved fredsslutningen etter 1945? Ble det egentlig ingen fredslutt? Er det som Trump nå fronter egentlig avslutningen av «kuppet» som gjorde nordmannen Trygve Lie til den første FN-sjefen og dermed den fomelle verdenslederen?

Hvorfor en nordmann? Hva er det med vårt land?

Ikke hør på meg. Se videoen og døm selv! Den er etter mitt syn utrolig viktig!

Photo by Tyler Merbler

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.