Circus Corona, del 6

Dette er den sjette delen av dr Heiko Santelmanns populære artikkelserie om Circus Corona. Denne gangen handler det bl.a om forebygging av sykdom og hvordan vi kan helbrede oss selv dersom vi skulle bli syke. De andre artiklene i serien finner du ved å søke i søkefeltet på stateofglobe.

 

Hva jeg gjør for å beskytte meg mot å bli syk av C19:

Siden ytringsfriheten er satt til side, kan jeg egentlig ikke gi noen råd, men jeg antar at jeg inntil videre får lov å fortelle hva jeg selv gjør.

I disse plandemi-tider hører vi ingenting om vårt immunsystem, som har beskyttet oss i flere hundre tusen år. Vi hører heller ikke om noe som heter ‘herd immunitet’ eller ‘flokk immunitet’, noe som ble ødelagt av kvaksiner, men jeg skal ikke skrive om det her.

Når jeg til stadighet leser at «det ikke finnes noen kur for C19», blir jeg frustrert og sint på Guds og moder jords vegne. Jeg er faktisk av den meningen at det er en kur for alt. Men forebygging fungerer best.

Derfor bestreber jeg å ha en sunn livsstil. Hver dag må jeg ta flere valg mht min helse: Det som er bra og det som er mindre bra.  En god balanse (=homeostase) er viktig. Så hvis jeg velger mer enn et glass vin om dagen, må det bli mer vann og grønnsaker/frukt samtidig eller dagen etter. Et godt eksempel er det jeg drikker før frokost, det består av saft fra 1 sitron, en klype (basisk) Himalayasalt og litt honning i varmt vann.

Når jeg ikke kan være ute i solen (spesielt om vinteren), tar jeg vitamin D i høye doser.

Etter mye stress, trening eller en lengre sykdom (som er sjelden), bruker jeg sink.

I den siste tiden har jeg blitt veldig glad i et konsentrat av økologiske, knuste frø, og bruker en pose med dette i smoothie hver morgen (www.tim.today), dette er bra for immunsystemet.

Selvfølgelig unngår jeg medisiner som øker risikoen for å dø av C19, som influensa-vaksiner, Kolesterolsenkende og ACE-hemmere mot høyt blodtrykk.

Av god, gammel vane kjører jeg 2x i måneden en bioresonanstest/-behandling med min e-Lybra maskin, som nå også har et program mot C19.

En veldig viktig faktor er å ikke la seg sette i frykt/angst-modus, som skader immunsystemet. Derfor følger jeg følgende regler:

  1. Mistro våre myndigheter
  2. Ikke følg massemedier
  3. Kjemp mot løgnene

Og så forsøker jeg å huske at en god latter forlenger livet.

Jeg bruker også Melatonin for å sove bedre, spesielt nå, siden det også viste god effekt mot å bli infisert: https://www.chronobiology.com/studies-show-melatonin-may-help-fight-coronavirus/

For de personene jeg har rund meg, som allikevel blir litt for engstelige, fordi de ikke kan la være å se på fryktreklamen på fjernsynet, foreskriver jeg det homeopatiske middelet Ignatia C200.

Hvis jeg skulle bli kalt ut for å behandle pasienter med C19, ville jeg tatt det samme som over 6000 leger før meg, har valgt, (https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/2/hydroxychloroquine-rated-most-effective-therapy-do/)  er det beste middelet, fordi det hjelper i 98% av tilfellene, hvis det blir gitt i riktig dosering/kombinasjon, før man kommer på sykehus, innen 5 dager fra de første symptomene, bare 3 trygge medisiner i kapselform over 5 dager:

  1. 200 mg Hydroxychloroquine (Plaquenil) 2x daglig
  2. 220 mg Sinksulfat 1x daglig
  3. 500 mg Azithromycin 1x daglig

Hvis jeg ikke kunne få tak i Hydroxychloroquine, ville jeg brukt Quercitin i stedet.

Eller malaria-middelet Artemesia annua, som viste 97% effekt mot C19 i noen studier, det er spesielt brukt på Madagaskar: https://www.mpg.de/14663263/artemisia-annua-corona-virus.

Azithromycin er bare nødvendig ved en eventuell bakteriell infeksjon og kan sløyfes.

Et annet alternativ ville være Dexametason-inhalator Alt rimelig og til hjemmebruk.:

(https://edition.cnn.com/2020/06/16/health/dexamethasone-covid-drug-recovery-trial-bn/index.html).

I tilfelle jeg ønsker en enda rimeligere forebygging eller behandling, ville jeg fulgt rådene til prof. Dr. Pradeep Kumar Gupta fra www.naiminath.org, og https://www.facebook.com/news9live/videos/vb.202067876527554/553081695397520/?type=2&theater. Selvfølgelig ble videoen om hans studier sensurert av YouTube.

Hans studier med homeopatiske midler ble støttet av ICMR (Indian Council of Medical Research) og gjennomført på et SH i samarbeid med vanlige leger. Studiene var placebo-kontrollert, noe man ikke kan si om den forventede C19-kvaksinen.  Kort fortalt, ble ingen av de 60 tusen forsøkspersoner infisert med C19. De fikk forebyggende Bryonia C200 en gang i uken.

Av dem som var innlagt på SH og som veldig syke, overlevde 98%. De kunne skrives ut etter 1 uke, etter behandling med Bryonia. Andre midler, som Ars.alb, Aconitum og Gelsemium viste dårligere effekt. Pasientene følte seg bedre allerede etter noen timer og hadde negativ PCR-test mot Covid-19 etter 7 dager. Siden alle pasientene var veldig syke i begynnelsen, fikk de 4 doser Bryonia C200 med 10 min. mellomrom, så en hver time, så hver 3. time og en daglig for en uke. Så en gang per uke.

Dette liker selvfølgelig ikke Bill Gates og andre som har investert i dyre kvaksiner. Jeg er veldig spent på om prof. Gupta får lov til å publisere sine data.

Det lover ikke bra, siden jeg fikk vite at andre delstater i India, som også hadde gode resultater med homeopati, ble tvunget til å gi disse billige «sukkerpillene» kun til forebygging, ikke som behandling: https://www.aninews.in/news/national/general-news/combating-covid-19-kerala-govt-distributes-homeopathy-medicine-to-boost-immunity20200428214432/

Hvis ingenting av dette hadde hjulpet og jeg hadde måtte bite i det svært sure eple og bli lagt inn på et sykehus med Covid19, så hadde jeg ønsket meg intravenøs behandling med vitamin C, fordi det har reddet veldig mange i Shanghai og anbefales av regjeringen der:  http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n16.shtml

Alt dette fant jeg på webinarer, i nå sensurerte videoer og flere legetidsskrifter.

Det finnes også stadig flere forskere som tviler på påstanden om at de rapporterte dødsfall skyldes et virus, siden det ikke finnes noen publikasjon om et slikt isolert virus ved navn SARS CoV-2  https://www.facebook.com/HighWireTalk/videos/656133008588730/

Og hvis det ikke er et virus, hva befinner seg da i den vaksinen som vi skal ta?

Hva, hvis denne legen har rett? https://www.youtube.com/watch?v=PbJq2KfgOEs

Husk: Ikke stol på meg eller myndighetene. Undersøk selv og følg din magefølelse før du tar en avgjørelse.

Hilsen

Doc Heiko,

www.santelmann.no

19/7-20

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.