FN presenterer sin Nye Verdensorden: Tilfeldigvis, mens Covid-19 herjer?

Filmen her virker selvfølgelig både vanvittig og konpiratorisk, inntil man er villig til å se dokumentasjonen. Kan det globale Covid-19 koronavirus «angrepet» være planen for etablere FNs Nye Verdensorden?

All prat og skriving om en ny verdensorden har jo så lenge jeg kan huske blitt oppfattet som ren konpirasjonsteori og blitt behandlet der etter. Mente man noe slikt kunne man være sikker på å bli oppfattet som en tulling med «aluminiumsfoliehatt» av det etablerte systemet. Men som så ofte før, det var det etablerte som satt på sin høye hest i drømmeland, mens verdens FN-elite kunne bygge  den ny verdensorden i ro og fred, maskert som FNs Agenda 21 og nå Agenda 2030.

Før jeg går videre så la meg også understreke at det så vidt jeg vet ikke finnes noen direkte bevis for at Covid-19 koronautbruddet er et biologisk angrep, men indisier for dette står i kø. De mer enn antyder en kobling mellom krefter i USA og Kina som har «spilt» sammen, over år for å bygge Kina som den nye globale supermakten. For å gjøre det kinesiske kontrollsystemet for landets befolkning til global modell for oss alle.

Det finnes nå et eget FN-nettsted kalt «United Nations New World Order». Et navn som ikke behøver å bety noe mer enn hva som nettopp står der. FNs Nye Verdensorden har jo allerede ligget som åpen informasjon i svært mange år, gjennom organisasjonens Agenda 21 som fra 2015 ble oppdatert til Agenda 2030. Sistnevnte er vesentlig mer omfattende enn den relativt ensidige klima- og miljøfokuserte Agenda 21. Men de peker begge en vei, og det er mot det vil ofte vil se som «global governance». I praksis et uttrykk for global overstyring av det som skulle være verdens suverene nasjoner, og dermed hva globaliseringsprosjektet vi alle har  kunnet se siden 70-tallet egentlig har handlet om,.

Photo by frankieleon

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.