Svært brutal, men vanvittig god  Bill Gates satire

Det har blitt mye Bill Gates både her på State of Globe og hos andre de siste månedene, men vi kunne likevel ikke dy oss da vi så Bill Gates satire-videoen over her. Den måtte vi dele med State of Globes lesere.

Hva det er med Bill Gates siden han får mye oppmerksomhet er nok allerede klart for de fleste av State of Globes lesere, men svært kort og enkelt fortalt snakker vi om «datanerden» som gjennom sitt selskap Microsoft ble verdens rikeste mann, og som så har brukt sine penger på etter hvert å innflre mest mulig vaksiner og genmanipulert, GMO mat over hele verden. En mann som snakker om at vi er for mange på jorden og at vi ikke kan få helse og mat til alle om det ikke alt patenteres og dermed kan tjenes penger på.

Riktignok sier han det ikke så direkte, men implikasjonene av budskapet er åpenbare. Han snakker kun om farmakologiske ting, vaksiner, GMO og annet, mens «datanerden» med en av verdens dyktigste PR maskiner til å jobbe for seg samtidig fremstår som den globale helseksperten fremfor noen. Etter at USA trakk sine bevilgninger til Verdens Helseorganisasjon har han til og med blitt kanskje den viktigste finansielle bidragsyteren også der. Samtidig som formuen fortsatt holder seg blant verdens største, tross angivelige humanitære bidrag som kan få bidrag fra de fleste nasjoners statskasser til å blekne.

Det oppleves svært utfordrende å ikke trekke ubehagelige konklusjoner knyttet mannen virksomhet om man følger pengene. «Følg pengene» er som mange vil vite et godt råd om man vil forstå verden rundt seg. En verden som også fullt og helt gjennomdigitaliseres og automatiseres i regi av blant andre Bill Gates.  Til og med dgital ID har han stilt seg bak, i førsgte omgang for fattige land og mennesker. Men er det helt slutt på at «veien til helvetet alltid er brolagtg med gode intensjoner»?

Avslutningsvis er det flere og mye smartere folk enn undertegnede som spør seg om «faren til dataoperativsystemet» Bill Gates i realiteten legger grunnlaget for et menneskekroppens Windows, et system for full og total kontroll av alt og alle? Han har på mange vis allerede kontroll over det meste av den nødvendige teknologien., Men vil han få lov til å gjennomføre et slikt skrekkscenario? Et scenario som vil gjøre boken «1984» til en barnehistorie i forhold til det som da vil bli en realitet.

Photo by DFID – UK Department for International Development

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.