Den grelle sannheten om Europas helsesystem?

Videoen er ikke lang, men en meget god beskrivelse av Tysklands og på de fleste vis dermed også Europas helsesystem pr. 2020.

Den tyske legen her virker litt usikker og nervøs. Kanskje fordi hun beskriver et system der legene knapt får lov til å tenke selv. De må forholde seg til faste prosesdyrer, og det er neppe overraskende at farmasøytisk industri i stor grad har lagt rammene for disse prosedyrene.

Tjener farmasøytisk industri på sykdomsbehandling som ikke inneholder deres produkter. Tjener farmasøytisk industri på at syke folk helbredes, og dermed ikke lenger behøver deres produkter? Dette er to ubehagelige spørsmål som dukker opp etter å ha sett videoen. En video som ikke er mot noen spesiell behandling. Den er kun meget kritisk til et system som hindrer seriøse og dyktige leger å gjøre jobben sin på fritt grunnlag.

Hvor mange leger her i Norge ser det samme som denne modige legen i Tyskland?

Vidoen er ubehagelig og legen er modig. Videoen bør sees av alle!

Photo by marcoverch

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.