Vaksiner, GMO, digital ID og penger. Bill Gates bygger det ultimate globale kontrollsystemet

Det amerikanske nettstedet Corbett Report har kommet sin 3. video om Bill Gates og hans globale investeringer i vaksiner, GMO og digital ID av alle og ditto penger. Dette er en skremmende, veldokumentert video.

Bill & Melinda Gates stiftelsen har fått svært mye kritikk for sitt enorme fokus på vaksinering av verdens befolkning, som om det vil løse all verdens problemer. Isolert sett har de også fått det somn kan være urettmessig kritikk for Bill Gates sine uttalelser om at vi kan redusere verdens befolkning med 10-15% om vi er flinke med vaksiner og helsestell.

I filmen forklarer Gates hva han mener med det tilsynelatende motstridende utsagnet at vaksinering for å redde liv kan reduserer jordas befolkningsvekst.

Forklaringen er så enkel som at barn som ikke dør gjør at foreldre i utviklingsland satser på å få færre barn enn de ellers ville fått. Mange barn it uviklingsland betyr egentlig at man fopr mange nok til at man er rimelig sikre på at noen overlever.

Hva Gates ikke sier så mye om er hvordan fattige mennesker skal unngå å få mange barn, ut over at han også peker på utdannelse som et viktig moment for å få dette til. Man kan neppe være uenig i det, men hvordan skaffer man god utdannelse i lutfattige land. Via vaksiner og sterile matfrø (genmanipulerte), slik at fattige bønder aldri kan produsere sine egne frø? Jeg er ironisk her, men det må man og se hva Gates ikke sier.

At Gates har gjentatte har blitt beskyldt for å bruke vaksiner i u-land til å mer eller mindre sterilisere kvinner uten at de selv får vite noe om det er kanskje bare ondsinnet skittkasting etter han og konas virksomhet? Om man ser på dette stadig gjentatte fokuset han har på at vi er for mange på denne jorden? Eller finnes andre agendaer enn kun sykdom knytytet til vaksiner i slike land? Videoen har mildt sagt interessant og rimelig godt dokumentert informasjon knyttet til dette.

Filmen viser for øvrig til at formuen til Gates stadig øker til tross for de ekstremt store pengebeløpene som Gates-stiftelsen donerer til allehånde formål. Kan svaret ligge i denne utmerkede artikkelen på Steigan.no? Steigan går kraftig ut mot det delvis Gates-finansierte såkalte faktasjekknettverket IFCN, som Faktisk.no er en del av.

Apropos penger så står jo Gates også i spissen for «Better than cash» alliansen, med en mengde begrunnelser for dette.  En allianse som mer enn noe viser hvordan Bill Gates er nær forførerisk it sitt salg av løsninger som angivelig skal gjøre livet, spesielt for fattige, bedre.

Men hvordan skal fattige, uten penger få betalt for Gates sin patentering av Guds frie natur, og dermed også mat og vitaminer med mer vi kan få derfra.

Han er til og med frekk nok til å bruke ord som personvern som sine digitale løsninger. Mens sannheten helt gjennomført selvfølgelig er det motsatte.

Alt i alt viser filmen et mønster i Gates sine aktiviteter som samlet sett vil gi global kontroll over alt og alle om han får lov til å gjennomføre sine planer. Verdens kanskje største PR apparat bak ham, og konsekvent unnlatelse, fra pressen spesielt, av et hvert kritisk spørsmål til makten som ligger i eierskap til de digitale nettverkene som skal kontrollere alt. Ikke et ord om makten som ligger i å kontrollere folks immunsystem  via vaksiner og mat via genmalipulering. Ikke et ord om hans egne investeringer i selskaper som vil tjene vanvittig på hva han selger inn til verdens statsledere.  Og ikke minst ikke et ord om det totalkontroll bildet som blir stadig tydeligere der Gates går, med sin forføreriske taler og store visjoner for en verden der alt styres av kunstig intelligens. Men eid av hvem?

Filmen MÅ sees av så mange som mulig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.