Enzymet Luciferase gjør Bill Gates’ nye vaksinesystem mulig

Av og til er det utfordrende å tro sine egne og ører. Selv om det selvfølgelig er tilfeldig så skal det like fullt være et faktum at Bill Gates nye vaksinesystem «for alle» skal være avhengig av et enzym med navnet «Luciferase».

Vi kan være så uenige vi bare vil med Bill Gates, og det er ingen hemmelighet at undertegnede er mildt sagt urolig for nesten alt jeg ser rundt denne mannen. Det er ganske overtydelig nå at han fremstår som en frontleder for en elitestyrt verden, der demokratiet raskt vil kunne bli en fjern drøm om han får det som han vil. Likevel tenker jeg at man ikke skal demonisere mennesker.

Innerst inne kan man inniblant kanskje like fullt lure, i hvert fall når det gjelder enkelte menneskers handlinger. En del av hva Gates de siste årene har hatt sitt navn på er for meg slike handlinger. Handlinger som på overflaten virker veldig uselviske og filantropiske, inntil man ser pengestrømmene og sammenhengen de står i. For ikke å snakke omd et gjentagende mønsteret, alt innen hele og mat skal være patentert, med andre ord kommersielt.

Jeg har selvfølgelig ikke sett alt, men jeg har til gode å se et eneste satsingsområde fra Bill Gates’ og hans kones stiftelse som spiller på naturens egne muligheter. Uten patentering. Naturlig immunforsvar og mat synes å være fremmedord, mens digitalsiering av alt som kan digitaliseres, vaksiner og genmanipulert mat i hovedsak synes å være mannens løsning på alle verdens utfordringer. Kombinert med full kontroll av alt og alle ved bruk av digtal ID.

Beklager å si det, men det ligner farlig mye på ting man kan lese om i både Danilels Bok og Åpenbaringsboken i den kristne Bibelen. Boken som også forteller om Guds fiende, Lucifer, av mange kjent som Satan.

Tar jeg for hardt i om jeg da opplever det som en skjebnensironi at Gates er avhengig av «Luciferase» for å få sitt nye vaksinesystem til å virke?

Les mer via linken under her.

Kilde: MUST READ: An Enzyme Called LUCIFERASE is What Makes Bill Gates Implantable Vaccine Work – VACCINE ID – Stillness in the Storm

Photo by DFID – UK Department for International Development

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.