Kina ba WHO skjule koronautbruddet

Da har det blitt bekreftet fra flere kilder enn kun Donald Trump, Kina ba WHO skjule koronautbruddet. Det er tyske Der Spiegel som melder dette.

Den opprinnelige kilden til disse opplysinngene skal være den tyske etterretningstjenesten BND. 

Dette spillet fra Kina kan ha kostet oss 4-6 uker uker med tid som burde vørt brukt til forberedelser, og derfor et ukjent antall med liv.

Kan vi også anta at Trumps oppgjør med WHO har mye av sin forklaring her? Et oppgjør som virket meget uheldig og malplassert, situasjonen tatt i betraktning.

Helsemyndigheter hos oss og i andre land måtte svært lenge famle i blinde. Hva var viruset? Hvordan skulle det behandles?

Folk kan derfor lenge ha blitt feilbehandlet. Hvor mange som unødvendig har avgått ved døden grunnet dette er umulig å si.

Men at det har fått meget alvorlige konsekvenser for både Norge og andre land er hevet over en hver tvil. Verden kommer aldri mer til å bli den samme etter dette.

Kilde: China asked WHO to cover up coronavirus outbr… | Taiwan News

En kommentar om “Kina ba WHO skjule koronautbruddet”

  1. Trist at du deltar i denne propagandakampanjen mot Kina! Vesten hadde uansett rikelig tid til å forberede seg, men gjorde ingenting! Og forelåpig har INGEN lagt fram bevis for at Kina prøvde å skjule utbruddet!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.