De vil erstatte verdens nasjoner med seg selv

Koronaepidemien og alle usikkerheten rundt denne har åpnet for mange spørsmål knyttet til globaliseringen pris og fremtiden for verdens nasjoner. Videoen over her gir et godt innblikk i hvem globalistene er, og indirekte hvor verden nå kan være på vei.

Vi har jo allerede i svært mange år nå sett hvordan suveren nasjonal myndighet sakte, men sikkert i praksis privatiseres. De store globale selskapene, med bankene i spissen overtar stadig mer reell makt, mens nasjonal suverenitet i samme hastighet forvitrer. Godt hjulpet av politikere, som synes på gjøre hva de kan for på speede opp denne prosessen.

Hva er det som skjer? Har verdens parlamenter gitt opp jobben for egne land og i stedet i stor grad blitt frontmenn og kvinner for verdens globale korporasjoner?

For å kunne gå dypere inn i denne materien og forstå mer er videoen over et meget godt sted å begynne. Hva er egentlig disse store selskapene?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.