Ukjent sykdom: Barn som har hatt Covid-19 blir syke av 5G telefoni?

Sjeldne tilfeller av alvorlig sykdom hos barn ses i sammenheng med coronaviruset. – Dette er veldig aktuelt akkurat nå, sier overlege. Det er ingen sikre tilfeller i Norge. Dette melder ABCNyheter.

Det er svært mange spekulasjoner på nettet, en del av dem er rimelig bra begrunnet, om at det nye 5G telefonisystemet som nå rulles ut i mange land kan ha sammenheng med at noen blir mye sykere enn andre. Mange spekulerer riktignok på om Covid-19 egentlig kun er 5G/andre skader fra elektromagnetisk utstyr. men det blir tull. Covid-19 er et høyst reellt virus, og spekulasjoner om annet vil bare ødelegge muligheten for å finne sannheten om viruset og hvorfor det skaper de problemene som det gjør.

Grunnen til at 5G har kommet opp knyttet til korona/Covid-19 epidemien er fordi symptomene på viruset kan ligne dem man ville få om man utsettes for overdreven elektromagnetisk stråling. Samtidig er det de områdene i verden med mest omfattende utbygging av 5G nett som i stor grad synes også å ha fått de største Covid-19 problemene. Bergamo og Milano i Italia, London, New York osv.

Dette som ABCNyheter skriver om gjelder barn i andre deler av verden. Det kan se ut til å være i 5G områder spesielt, men sjekk dette selv også.

Hva som synes klart er at vi snakker om sykdomstegn som helsepersonell synes å forstå lite av. De ligner på en sykdom som heter Kawasaki, men symptomene er til dels atypiske for denne sykdommen.

Kan det være mange måneder/år langt konstant 5G/WiFi/smartmobil drevet elektromagnetisk angrep på barnas immunsysten som eksempelvis utløser en såkalt CRS-reaksjon?

Blir barnas celler påvirket av 5G frekvensene, mens immunforsvaret allerede er på høygir grunnet Covid-19? Kanskje forsterket av egen smartmobil?

Den «perfekte immunforsvarsstormen»i en kropp der immunforsvaret ennå ikke er ferdig utviklet?

Grunnen til at jeg spør er fordi 5G mobilsystemet, i motsetning til tidligere mobilsystemer ikke gir barn eller andre en «millimeter» frisone. Basestasjonene må stå ekstremt tett fordi bølgelengdene er så høyfrekvente og dermed korte. 5G krever basestasjoner med mellom 100 og 250 meters mellomrom.

Riktignok sier den såkalte fagekspertisen at bølgene er ikke-ioniserende, og derfor ikke skal være skadelige. Mon det, på de høye frekvensene 5G opererer?

Selv om alt jeg skriver her selvfølgelig kun er mine tanker basert på tilgjengelig informasjon så bør det være ganske så åpenbart at menneskekroppen påvirkes av elektromagnetisk aktivitet rundt oss. Det kan være stråling, frekvenser som påvirker oss, varme osv.  Spørsmålet er kun hvor grensen for skadelig påvirkning går.

Et stikkord er «biofeedback«, Kroppen vår er i praksis et «kraftverk». Uten et kraften, elektrisiteten, intet liv.

EKG er et eksempel på hvordan kroppens aktivitet kan måles, og det rett på huden. Nervessystemet ligger rett under det ytre hudlaget. 5G vil, grunnet sin korte bølgelengde trenge igjennom det øverste hudlaget, og dermed kunne påvirke nervesystemet.

Hva betyr dette for barn, som ennå ikke er ferdig utviklet? For barn som nylig har vært angrepet av Covid-19, et virus vi fortsatt vet for lite om? Kun at det er et meget atypisk virus, med et symptommønster «fra helvetet». Hva har viruset gjort med barnas kropp? Hva bidrar %G belastningen med i tillegg?

Hva er det vår stadig mer digitaliserte verden gjør med barna våre?

Kilde: Kawasaki-lignende sykdom hos barn med covid-19 | ABC Nyheter

Photo by Ivan Radic

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.