Slik programmeres vi til å tro hva makten ønsker

Videoen er kort, konsis og mildt sagt til ettertanke for alle som kan tenke, fritt. Slik programmeres vi til å tro hva makten ønsker at vi skal tro.

Jo flere vanlige mennesker det blir her på jorden, jo vanskeligere blir det å holde oss under kontroll, for makten. For den er selvfølgelig desperat opptatt av å beholde sin egen makt.

Vi må også her lære av historien. Føydalherrer har alltid gjort alt for å bevare sin egen makt. I tidligere tider var det slavehold og kirke/politistat fra helvetet som var strategien. Men med opplysningstidens folkeopprør og giljotinering av føydalherrer og kongehus ble det sakte, men sikkert utviklet en annen strategi.

Folkets lot seg ikke styre med rå makt lenger. Man måtte skape i hvert fall illusjonen av demokrati, en ide fra det gamle Hellas. La folket styre, innenfor det virkelighetsbildet som makten ønsker at folk skal ha. En virkelighet der folket ble satt opp mot hverandre og virkeligheten narrativ ble definert av mediene og utdannelsessystemet. Mens politikk fungerte som maktens demokratiske fikenblad og skapte illusjonen som kalles folkestyre.

Jeg bruker ordet illusjon fordi et reellt demokrati forutsetter en ikke-manipulerbar reell virkelighet. Mens sannheten er at folket holdes fra hverandre med politisk splitt og hersk taktikk, også kjent som politisk høyre og venstreside.

Et reellt demokrati forutsetter også at folket får innsyn i slike teknikker som f.eks. «skap problemet, kontroller reaksjonen, kom med løsningen». En eldgammel teknikk som brukes mer enn vi aner av den reelle makten. Et eksempel er geopolitisk redesign for å skaffe råstoffer og energi.

Man skaper da en hendelse som setter to sider opp mot hverandre, en såkalt falsk flagg hendelse. Så støgtter man begge parter økonomisk, samtidig som man eksempelvis

Selvfølgelig er hva jeg her kommer med en begrenset og ekstremt forenklet og tabloid versjon av den virkeligheten vi fortsatt lever i. Men essensen er dessverre mye nærmere sannheten en noen av oss liker å tenke på.

Den korte videoen øverst her er derfor ekstremt til ettertanke.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.