Virolog avslører helseindustriens korrupsjon i USA

Dette er et meget illustrerende intervju om råskap og korrupsjon innen helseindustrien i USA.

Virologen dr. Judy Mikovits er en kontroversiell dame, som nok har tråkket på en del farmatær i USA. Men samtidig vet vi, fra mange kilder, at farmaindustrien gjør hva den kan for å stoppe forskere og andre med faglig tyngde som kommer deres «pengetrær» for nær. Farmasøytisk industri er penger, penger, og kontroll via patenter. Alt som ikke kan patenteres, og dermed fullt og helt kan kontrollees av dem vil de i praksis forby.

Det finnes selvfølgelig inniblant unntak fra dette, men spesielt de store har en stygg historie om man tar en nærmete titt.

IG Farben var Hitlers stolthet og selskapet bak gassen som ble til myrderiene i Hitlers Auschwitz og andre. De hadde til og med to egne konsentrasjonsleire.

Selskapet var opprinnelig et farmasi og kjemisk selskapskonglomerat bestående av kjente selskap som Agfa, Bayer og BASF.

I dag er jo disse selskapene fortsatt kjente navn, der Bayer eksempelvis har kjøpt kjemi og GMO selskapet Monsanto. Genmodifisering, også kjent som GMO, alle mulige kjemiske tilsetningsstoffer i mat og utvikling og produksjon av medisiner henger sammen. Mange av de største aktørene i verden har sine røtter innen disse sammenlappende feltene.

Et av de mest kjente rene farmasiselskapene med røttene fra IG Farben er giganten Sanofi-Aventis, tidligere Hoechst. Det meste av tyskernes toppekspertise innen forskning og medisin ble i 1947 sendt til USA under Operasjon Paperclip. De har siden vært i tjeneste for Rockefellers medisinske kartellvirksomhet og ellers for CIA og andres uhyggelige eksperimenter med menneskeheten, slik som Operasjon Monarch/MK Ultra. Her ble helt åpenbart dr Mengele og andres uhyggelige og fullstendig umenneskelige forskning- og dens resultater brukt og videreført.

Grunnen til at jeg peker på dette i forbindelse med Intervjuet med dr Mikovits er for å vise litt om hvilke krefter hun satt seg opp mot da hun fikk publisert de funn som senere kan ha blitt hennes bane. Hun ble dømt for å ta med seg dokumenter og noe utstyr da hun ble tvunget til slutte der hun jobbet. Hun hadde skrevet en artikkel om et funn hun og teamet hadde gjort av et såkalt retrovirus som kan være årsak til kronisk utmattelsessyndrom, ME. En artikkel som ble svært kritisert for ikke å ligge god nok jobb bak.

Dette endte til slutt med fengselsdom og tap av all ære. Men nå slår hun tilbake, med bok og intervjuet over her.

Videoen anbefales.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.