Slik kan helsemonopolisten «Windows» Gates nå «bygge operativsystem» for menneskekroppen

Dette er en ikke så rent lite skremmende video du her kan se. Vel dokumentert viser den hvordan skaperen av PC-operativssystemet Windows nå har fått så stort globalt helsemonopol at han kan mistenkes for også å ville ta eierskap over mennesket selv. At han vil bygge menneskekroppens Windows.

Jeg innrømmer at dette med kroppens «Windows» bare er en tanke jeg har fått etter i mange år å ha fulgt Bill Gates sin utvikling fra global IT-guru og svært lenge de facto IT-monopolist til han nå har blitt det som uten sammenliging ser ut til å være verdens største og viktige helsemonopolist. I hvert fall når det gjelder tyngden hans ønsker og uttalelser får globalt i mediene og det politiske liv.

Det snakkes så mye om Microsofts grunnlegger som filantrop og humanist som bare vil bruke sin rikdom fra Microsoft til å hjelpe menneskeheten. Kanskje er det sant? Men etter å ha sett hva som dokumenteres i videoen over her er det all grunn til å begynne å lure.

For det første bør vi kanskje spørre oss selv om hvordan en dataprogammerer og helt åpenbart vanvittig dyktig PR-mann kan bli oppfattet verdens viktigste talsmann for helse og til dels mat? Spesielt merkelig blir når vi ser at hans helse- og matsatsing nær konsekvent handler om løsninger som kan patenteres og dermed tjenes penger på. Er et gitt at gitt at Bill Gates sin genmanipulerte mat er bedre for helsen enn naturlig mat? Er det gitt at patenterte vaksiner alltid vil være bedre enn f.eks. naturlige vitaminer om du vil styrke eller hjelpe immunsforsvaret?

Bill Gates sine løsninger for menenskekroppen er alltid patenterebare. Kan menneskelkroppen pateteres? Er det den endelige løsningen?

Jeg håper virkelig  du vil gi denne videoen en sjanse, og deretter se denne videoen også, om de ikke helt usannsynlige planene for korona epidemien.

Til sammen gir de et møte med en mulig virkelighet jeg virkelig ber Gud om å beskytte oss mot.  Men sannheten er at vi kun kan få stoppet dette om vi står sammen.

Klarer vi å stå sammen, om ikke alle gjør hva de kan for  forstå hvilken mulig skremmende fremtid vi kan få om vi later som ingenting nå?

Jeg tror alle vil bidra med sitt nå, og da vil dette gå veldig bra!

Oppdatering: En liten artikkel som jeg tenker drar en halvkonklusjon litt langt, men som en anekdote er denne til ettertanke. En annen video om Bill Gates, og blant annet hans eierskap eierskaop i farmaindustrien finner du her.

Photo by ValueWalk

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.