Slik kan du sikre deg mot økonomisk koronakollaps

Vi ser klare tegn til at lock down av samfunnet og samfunn globalt vil få sterke økonomiske konsekvenser globalt, Som om det ikke var alvorlig nok før korona.

Vi kan vel alle være enig i at dette skyldes dårlig globalt lederskap over lang tid.

En rekke brukne systemer faller grunnet sin «egen vekt». Men det hjelper ikke deg og meg å vite dette. Hva vi må vite er hvordan vi kan sikre oss selv og våre kjære gjennom dette?

Å tro at staten generøst vil dekke opp for alles tap og sikre enhver borger økonomisk blir å tro på julenissen. Staten vil få nok med egne ufordringer i tiden som kommer.

Dette er jevnlig oppe i nyhetsbildet og alle tegn leder nå imot tøffe tider for de fleste av oss, etter hvert som ringvirkningene av korona og oljepriskrig setter seg globalt.

Selv maten kan bli svært kostbar fremover. Nylig gikk verdens største korneksportør Russland ut med pressemelding om at de stopper all eksport av korn. At dette vil kunne gi dramatiske ringvirkninger, spesielt når det kommer på toppen av alt dette andre, er ganske så åpenbart.

En mulig løsning for deg
En mangeårig samarbeidspartner kontaktet meg for kort tid tilbake siden og vi snakket sammen om dagens situasjon, spesielt det økonomiske bildet. Hvor mange som vil miste jobbene sine og få økonomiske problemer i kjølvannet av dette.

Vi ble enige om at noe må gjøres. Mange leserne av Stateofglobe vil også kunne komme i en situasjon der de kan ha behov for å forbedre sin økonomiske situasjon.

Min samarbeidpartner kom med et konkret forslag. Et forslaget syntes var veldig smart og såpass enkelt at jeg vil tro mange kan få det til og samtidig skape en økonomisk trygghet for seg og sine.

Forretningsmulighet
Han driver selv egen business og foreslo derfor at vi hjelper dem som er interesserti  å åpne for nye økonomiske muligheter å komme seg på beina ved først å booke en gratis uforpliktende samtale for å forstå personens behov og så guide dem i riktig retning og støtte de enkelte i å oppnå en økonomisk trygghet eller mer for folk med ambisjoner. Min samarbeidspartner et system som er godt dokumentert og som bør kunne fungere utmerket for alle vil å få til en god ekstrainntekt. Systemet er bygget opp rundt naturlige helseprodukter, men er ikke nok et multilevel marketing system, av den typen som så mange har vært borte i. Sannheten er at jeg aldri har sett noe som dette.

Det forbløffet meg hvor smart det syntes meg å være laget og jeg fikk nok indikasjoner på at det fungerer.

Etter å ha latt dette modne i meg i et par uker nå har jeg bestemt for å skrive denne appellen og tilby deg som er leser av State of Globe å komme i kontakt med med min samarbeidspartner. Han tar seg ikke betalt for å vise deg hvilke unike muligheter du kan ta del i og du har ingen forpliktelser. Det vil heller ikke på noen måte innebære store pengeinvesteringer og fremstår risikofritt. Noe det virkelig for meg også ser ut til å være. Men hver og en bør gjør sin egen vurdering etter samtalen med min samarbeidspartner. Håper og tror at alle vil være enige med meg.

Jeg kunne fortalt deg eksakt hva det dreier seg om, ut over at det er snakk om meget aktuelle og nyskapende helseprodukter. Detaljinfo bør av flere grunner komme  direkte fra min samarbeidspartner. Både fordi jeg ikke skal arbeide med dette selv og fordi han kan alt jeg ikke kan om denne muligheten. En mulighet som for øvrig ikke behøver å være noen fulltidsjobb. Alle kan bidra med den tid de har.

Du kan booke en gratis samtale med min samarbeidspartner for å få vite hva dette dreier seg om.

Du kan booke ved sende en email til: admin@stateofglobe.no.

I emnefeltet på emailen vil jeg veldig gjerne at du skriver:“Jeg ønsker gjerne en prat om muligheter.»

Forklar gjerne også kort hvorfor du ønsker en samtale, slik at han vet hvor du står per i dag og kan forberede seg til samtalen med deg i forhold til dette.

NB! Jeg kommer ikke til direkte å involvere meg i forretningsideen til min samarbeidspartner. Jeg skal drive State of Globe og en del andre prosjekter. Men alle som knytter seg opp mot denne forretningsmuligheten bidrar samtidig til at State of Globe får en svært liten andel av omsetningen. Dermed vil det også brukes mer tid og energi på å gjøre State of Globe enda bedre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.