Han kan komme til å «knuse» amerikanske FBI

Blir det General Flynn eller FBI som til slutt faller i den juridiske kampen som nå pågår mellom de to, og som egentlig handler om vesentlig mer enn en general som angivelig gikk mye lenger enn han hadde lov til?

Videoen bør sees av alle som undrer seg over hva som egentlig skjer i og med landet, som har vært vår mest trofaste allierte i mer enn 75 år.

Hvordan kan en krigshelt og landets kanskje mest erfarne etterretningsoffiser havne i en slik konflikt med det samme landets uten sammenligning viktigste politiorganisasjon?

Svaret på dette kan fylle en helt bokhylle med bøker om man går inn i detaljene. Men det er etter mitt syn liten tvil om at vi nå lever i en tid der vi er vitne til et imperies fall, med alle de konsekvenser det får.

Det er ikke det amerikanske imperiet jeg da snakker om, men det britiske. USA har siden 1921 egentlig bare vært front for et britisk imperie. Dette gikk på en så stor økonomisk smell etter 1. Verdeskrig at USA overtok. Council of Foreign Relations, CFR ble etablert da.

Men bak har Pilgim Society/Cecil Rhodes sitt «Runde Bord» siden 1902 sittet.

Hvorfor har dette relevans til general Flynn og FBIs kamp mot ham?

Det finnes gode grunner til å tro at den tidligere sjefen for USAs militær etterretning, general Michael Flynn var en av en rekke generaler som hjalp Donald Trump til makten. Trump skulle rydde opp i den ekstreme ukulturen som hadde fått utvikle seg i tiden etter John F. Kennedys død. Det militær-industriellen kartellet hadde tatt over nær fullt og helt etter drapet på Kennedy. En akse mellom kartellet og verdens bankvesen hadde fått utvikle seg, med den da privateide amerikanske statsbanken Federal Reserve i spissen. De hadde i praksis fått erstattet landets grunnlov, og svært mye peker mot at et oligarki hadde fått overta styringen av landet, inntil Trump kom til makten.

Med sin bakgrunn fra militær etterretning og så tett på «trusselen» Trump som han var tyder mye på at Flynn ble ansett for å vite alt for mye til å være så tett som han var på Donald Trump. Trump hadde jo gått til valg på rydde i ukulturen, og med Michael Flynn på laget visste de at han kunne klare det.

Slik det nå ser ut kan FBI ha fått jobben med å fjerne Flynn. USAs største organiasasjon for kriminalietsbekjempelse er på så fall et politisk verktøy og har i så måte da lite med sitt formelle formål å gjøre. Hvor mange andre har i så fall blitt behandlet som Flynn? Om dette stemmer, hva sier det om rettssikkerhet og maktfordeling i det store landet i vest?

En oppdatering til ettertanke?

Photo by Gage Skidmore

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.