Om løgnene om filantropi og WHO

Er det vaksine, ID2020-lobbyisten og den såkalte filantropen Bill Gates som nå finansierer og eier Verdens Helseorganisasjon, WHO? Dette spørsmålet og mange flere slike ubehagelige spørsmål får sannsynliggjorte og bekreftende svar i videoen over her.

Den amerikanske samfunnsaktivisten Polly McGregor har, under «kunstnernavnet» Amazing Polly gjennom ganske lang tid gått etter denne verdens ledere og idolers mørkeste sider. Hun er svært flink til å dokumentere hva som kan dokumenteres og ellers legger sammen 2+2 og stille spørsmål til sine seere om svaret.

I filmen over her, som kanskje er den beste og viktigste fra henne så langt, går hun rett i strupen på det store gross av såkalte filantropiske stiftelser. I hennes eget land har de til og med skattefrihet, mens hva de egentlig driver med i følge Amazing Polly ofte synes mildt sagt samsfunnsødeleggende. Hun viser blant annet hvordan Bill og Melinda Gates, Hillary og Bill Cli og pedofilikongen Jeffrey Epstein har klare koblinger.

Kortversjonen av filmen er ikke mulig å gi. Til det er den for interessant og omfattende.

Den må derfor sees av alle!

Photo by US Mission Geneva

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.