Tusener av ofre for menneskehandel satt fri

En kort video om presidenttiden så langt til den katastrofale amerikanske presidenten Donald Trump …. eller? Tusener av ofre for menneskehandel satt fri under hasn tid, en svært stor andel av dem barn. Hvor katastrofal har Trump vært for dem?

Videoen er en kort og meget poengtert dokumentasjon på det kanskje viktigste den mest utskjelte presidenten i amerikansk historie til nå har gjort. En president med en personlighet som nok kun en mor kan elske, men samtidig en president som får ting gjort. En Twitter-president så ulikt noen annen som man kan komme. En president som garantert ville vunnet VM i politisk uroskaping  om noe slik hadde eksistert. Men samtidig en president som begynte skitt presidentvirke med å erklære krig mot pedofili og ikke minst pedofilinettverk, uansett på hvilket sosialt nivå misbrukerne der befinner seg.

Se hva Trump faktisk gjør, ikke hva han sier og hvordan han oppfører seg. Mannen er en mester i å vinne ved å avlede oppmerksomheten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.