FBI-dokumenter viser at «falne engler» eksisterer

Verden synes å bli stadig mer bisarr. Kan FBI-dokumenter som er noe av det du får se i videoen over her være en del av grunnen?

La det være klart, FBI kaller det ikke falne engler. Dokumentet forteller om vesener som ser ut som mennesker, men er vesentlig større. De er plutselig der, for så med et knips å bli borte igjen. Vi snakker derfor ikke om besøk fra andre planeter, såkalte ETer. Vi snakker om besøk fra andre dimensjoner, utenfor tid og rom.

Man finner en stor mengde dokumenter fra FBI om UFOer her. Dokument 6751 er dokumentet som omtales i videoen over her..

Grunnen til at jeg publiserer noe om dette er ikke for å skremme folk. Vi behøver ikke å bli redde.

Men vi behøver virkelig å forstå verden rundt oss og tiden vi lever i.

Selv om jeg vet at svært mange nok vil reagere, og kanskje også lure på om jeg har «mistet grepet» bruker jeg uttrykket «falne engler».

Det er to grunner til dette.

Videoen bruker uttrykket, og beskrivelsen i FBI dokumentet er til forvekling lik Bibelens omtale av såkalte falne engler.

Dokumentet antyder til og med at de kommer fra en parallell dimensjon til vår. Med andre ord er de her her, samtidig med oss. Men de er normalt sett i følge Bibelen «låst» inne, og det skal de være til tiden er inne.

Er tiden inne nå? Skjedde det noe helt spesielt i 1947, i en ørken i California? Noe som åpnet visse portaler mellom oss og dem? Sjekk videoen om dette også.

Se videoen og gjør deg din egen mening. Grunnen til at jeg i det hele tatt publiserer dette er at stadig flere rapporter fra verden over mer enn antyder at vi alle snart må forholde oss til slike spørsmål som FBI indirekte reiser med sitt åpne dokumentbibliotek. Det pågår faktisk en krig, der Trump kamp mot menneskehandel også er en del av denne samme krigen.

Photo by ღ ♠ Aegir ♠ ღ

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.