Amerikanske penger bak Wuhan forskning på flaggermusvirus

Den angivelige Covid-19 pandemien oppsto i den kinesiske byen Wuhan. Etter mange spekulasjoner om at vi snakker om et manipulert virus har det nå blitt fastslått at det ble forsket på og utviklet slike virus ved det biologiske laboratoriet i Wuhan. At viruset ble sluppet ut ved en feil utelukkes ikke.

Selv om det har vært mye informasjon tilgjengelig om dette i lang tid er det første gang jeg ser tradisjonelt medie, engelske Daily Mail fortelle om saken. Noe som er viktig, fordi det åpenbart blir en annen sak om Covid-19 viruset er et biologisk våpen enn om det er naturens egenutviklede virus.

Virusforskningen skal ha blitt finansiert amerikanske National Institute of Health, som da ble ledet av Anthony Fausci. Han er nå Trumps fremste helserådgiver og pusher av hyperstrenge koronatiltak. Men har mange uttalelser som forteller at han var Obamas mann. Vi bør neppe overraskes over om han snart sparkes av Trump.

Debatten rundt Covid-19 bør ha tydeligjort nok hvorfor det er så viktig å vite om viruset ert naturlig eller ikke. Mange gjør viruset til en klimasak, andre har andre naturfokuserte forklaringer. Alle med det felles at vi for alltid må passe oss for nye virus.

Ikke bare passe oss, men også antagelig ventes å godta en samfunnsutvikling der vi stadig vil få nye begrensninger på vår frihet. Med angivelig fare for nye pandemier som begrunnelse. Med det som bakgrunn er det jo interessant at det nå blir stadig tydeligere at Covid-19 pandemien ble utviklet i et laboratorium? Kan friheten vår fjernes ved å skremme oss med biologisk krig? Skal krigen vinnes uten et eneste kritisk spørsmål?

Hvorfor er det greit med slik forskning? Jeg vet at det formelle svaret er sykdomsbekjempelse. Men til hvilken pris?

Kilde: Wuhan lab was performing experiments on bats from coronavirus caves | Daily Mail Online

Photo by Philippe Put

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.