Flere falske videoer enn noen gang

Det er liten tvil om at det er og alltid har vært et kaos av falsk info på Internett, mest på YouTube og sosiale medier. Men nå ser det ut til å være flere falske videoer på YouTube enn noen gang. Videoen over her er nok en av dem.

Mange som har fulgt State of Globe en stund vil nok med rette lure på hvordan jeg kan skrive dette, så mange videoer og annen webbasert informasjon som jeg publiserer her på State of Globe?

Svaret er at jeg bruker enormt med tid på å lære meg nok til å i hvert fall stort sett kunne skille «skitt og kanel».

Jeg tar selvfølgelig feil inniblant jeg også, men  har funnet at om man skaffer seg bred nok kunnskapsbase fra mange nok og forskjellige kilder, inkludert bøker og menneskelige, får man mulighet til å se hva som er noenlunde bra, og hva som ikke er det.

Videoen på toppen her en video som tilsynelatende viser at Donald Trump har gitt fra seg presidentmakten til FEMA, og dermed har startet prosessen med å nedlegge USAs selsvstendighet. Han skal i følge videoens kommentator ha startet prosessen med å la USA bli en del av Den Nye Verdensorden, NWO. Sannheten er det stikk motsatte. På finurlig vis utelater videoen all informasjon som peker motsatt vei, og etterlater et bilde som er fullstendig falsk.

Dette er bare et eksempel på noe det blir stadig mer av. Spesielt YouTube kaster ut mer enn godt er av videoer som stiller spørsmål ved systempolitisk etablerte sannheter, mens det synes som det er fritt frem med vås og tull om motstandere av det liberale globalistverdensorden, som nå har lidd «korona-skipsbrudd».

Så skaff deg mest mulig informasjon, fra flest mulig forskjellige kilder og lær deg så langt som råd er å skille løgn fra sannhet. Trumps side driver ogsp sitt eget spill. Alle gjør det. Men så løgnaktig som videoen over her er det sjelden å se. Men er redd  for at dette kommer til å bli dagens i den ekstremt spente geopolitiske situasjonen verden nå er i.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.