Påsken 2020: Da sannheten kom – via Hollywood

Om du vet at noe er alvorlig galt i verden rundt, men i en koronatid kun ser virusproblemene er videoen over her hva du behøver. Her er vesentlige deler av sannheten om denne verdens grådighet, menneskehandel, pedofili, maktmennesker og satanisme samlet på et brett, av to bak kulissene aktører i Hollywood.

Filmen er rystende viktig og god, i betydningen troverdig og dyktig laget, og helt utrolig aktuell når den lanseres i påsken! Påskens budskap, om hvordan ondskapen i verden kan overvinnes er jo perfekt!

Videoen viser med all mulig tydelighet hva vi står opp i mot! Kjenn din fiende! Definer ham. Da kan han bekjempes! Om vi står sammen! Der gjør vi vel?

Den er helt uhyggelig aktuell, i en koronatid der stadig mer tyder på at vi står midt i en biologisk krig. Men hvem er fienden? Se videoen. Der er han.

Enda mer aktuell er den i en tid der Donald Trump og hans allierte har erklært full krig mot menneskehandel, pedofili og globalisering for å erstatte suverene nasjonalstater med globale selskapers markedstenkning og oppkjøpsiver. Privatisert ny-kolonisering kan det vel kalles?

Verden står midt i en  svært historisk både finansiell, geopolitisk og faktisk også åndelig forvandling. Filmen gir nesten alle svar på hvorfor. Svarene er ikke hyggelige, men gir stort håp og forventning om man faktisk ser hva som skjer rundt oss nå. For dette kan bekjempes!

Nok en gang: Kjenn din fiende!  Mye tyder på at Påsken 2020 vil få en helt spesiell plass i fremtidens historiebøker.

Korona eller ikke. Verden er nå inne i den største geopolitiske, fiansielle og antagelig også åndelige endringen på flere hundre år, og det skjer så fort at man knapt klarer å puste. Derfor blir filmer som denne så utrolig viktige! Spesielt som hjelp for å kunne orientere seg i det tilsynelatende kaos som nå pågår!

NB! Det har også blitt laget en videoserie som går mye dypere enn hva den over gjør. Om du vikrlig vil forstå hva som skjer finner du serien her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.