Dette er «New World Order» og medias rolle

Hva skal man si til hva David Rockefeller sa om sin «New World Order», og det han sier er medias rolle i denne konspirasjonen?

Photo by izoo3y

4 kommentarer om “Dette er «New World Order» og medias rolle”

 1. Her trengs massiv informasjon og advarsler til befolkningen! Ikke alle forstår rekkevidden av hva NWO vil kunne bety for vår frihet og selvstendighet, eller rettere sagt, tap av disse verdiene!
  Når det gjelder FNs Agenda 21 eller 2030, er det ikke lett å forstå hva disse fine formuleringene egentlig betyr, eller kan føre til! Det høres jo flott ut å gjøre slutt på fattigdom, sult og konflikter, ved hjelp av en Global regjering i regi av FN… Men her må man lese mellom linjene og alt det som ikke står i denne agendaen. Alt som ikke er i tråd med verdensregjeringens tolkning av «bærekraftig utvikling» vil vel da bli straffeforfulgt eller bøtlagt? Nasjonale lover – som vår egen Grunnlov vil måtte vike, og vår selvstendighet blir en saga blott.

  Hvem er disse menneskene som skal sitte der og bestemme over alle land og folk i hele verden?
  Er de altruistiske supergenier uten suspekte egeninteresser? Vet de alt så mye bedre enn resten av menneskeheten? NEI og atter NEI !! – Selvfølgelig ikke. Demokratiet er ikke perfekt, men det er verneverdig, fordi det har vist seg – i sin beste form – å være det beste styringverktøyet vi har – og har hatt – til nå.

  Det vil være helt utenkelig at nordmenn skal bestemme hva slags lover og regler som skal gjelde i f.eks. Frankrike – eller USA! Like utenkelig og uakseptabelt vil det være om en selvoppnevnt verdensregjering skal bestemme hvordan nordmenn innretter livene sine og hvilke lover og regler vi vil ha i vårt land!

  Står det noe sted i FNs fremtidsagendaer om at militærvesen og våpenproduksjon må nedlegges? De er på ingen måte bærekraftige, det samme må alle masseødeleggelsesvåpen som allerede er produsert – de må fjernes fra Jordens overflate! For de fleste av disse våpnene er egentlig selvmordsvåpen – og vil kunne ødelegge alt liv på planeten vår!
  Vi bør da i første omgang bli kvitt alle H.A.A.R.P-anleggene som er plassert rundt om i verden, de må destrueres, demonteres og graves så dypt ned i jorda at de aldri mer kan brukes.
  5G bør skrinlegges – det er våpenteknologi.
  Deretter bør vi gjøre det samme med alle biologiske våpen, slik som Corona-virus, SARS, Ebola og HIV og alle de djevelske militære skadelige «innovasjoner» med potensial til å ødelegge hele menneskeheten.
  Er de laget i et laboratorium, skal brennes og destrueres.

  Vaksine-produksjon må underlegges full åpenhet om hva de inneholder, nasjonale eksperter skal kontrollere vaksinene, det må gis full informasjon, og det må være frivillig å bli injisert av noe som helst.
  Kontanter skal fortsatt være gyldig betalingsmiddel! Alle FN-pålegg som fratar oss demokratiske rettigheter, skal ignoreres og ikke tas hensyn til. Nasjonale grenser skal opprettholdes hvis folket ønsker det.
  Angrepskriger i vinnings hensikt, ran av ressurser etc., må forbys av FNs generalforsamling – og all skade som har blitt påført land og folk i de angrepne landene skal erstattes av angrepslandene!! Gjelder også NATOs militære bistand til angrep på land som ikke har truet eller angrepet et annet land!
  MMM

  Svar
  • Meget viktige tanker! Og ikke minst godt skrevet. Ta gjerne kontakt med meg om du kan tenke deg å skrive mer? Behøver flere skribenter på på State of Globe. Hører gjerne fra andre pgså.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.