For åpent kamera innrømmer han å ha myrdet 4-500 unge piker. 

Jeg velger å legge ut denne videoen, der en mann for åpent kamera innrømmer å ha myrdet 4-500 unge piker. Grunnen er at det i hovedsak utenfor de store medienes lys nå synes å foregå et militært, og mange vil også si åndelig oppgjør med en ondskap som knapt noen ville trodd mulig.

Korona tar «krigstypene» i alle medier verden over, mens Twitter og andre sosiale medier flommer over av rapporter fra folk «på bakken i New York og andre steder om soldater, små jordskjelv og store mengder til dels svært mishandlede barn som reddes. Det er så mye som skjer nå, mens korona i praksis stenger folk inne. Uten å spekulere for mye i hva korona er synes det åpenbart at et voldsomt oppgjør mot spesielt mishandling av og grov menneskehandel med barn nå pågår. Både sosiale nettverk og folk jeg prater med derting skjer der borte sier stort sett et samme.

Mye tyder på at vi er vitne til den virkelige «draining the swamp» operasjonen som Donald Trump gikk til valg på. En operasjon som nå åpenbart handler om mye mer enn korrupte politikere. Trump har tatt kontroll og den tidligere private nasjonalbanken i USA, Hollywood og nå åpenbart også pedofili og annet har møtt sin overmann, får vi håpe.

Trump er ingen engel. Men er en far han også, og han vil ha sitt navn inn i historien, på linje med Kennedy og andre. Pedofili og korrupsjon er målene han vil stoppe, og ren ondskap generelt synes det også som er på hans agenda. Derfor publiserer jeg videoen, for å gi grusomhetene et ansikt. Mye tyder på at vi virkelig vil behøve det i dagene og ukene som kommer.

NB! Helt bevisst linker jeg ikke til noe kilder her, fordi intet så langt har nådd lenger en videoer og sosiale nettverk. Velger like fullt å skrive om det fordi flere som ser ting lokalt bekrefter direkte til meg at noe mer enn korona skjer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.