JFK «over alt»: Bob Dylan med sin beste sang på mange år

Må innrømme at jeg har begynt å lure litt, for plutselig, midt i korona og finanskrise begynner John F. Kennedy historien å dukke opp over alt. Sist ut er Bob Dylan med sin kanskje beste sang på svært lang tid. Den bør man lytte nøye på.

Jeg innrømmer også at jeg for mange også kan oppfattes som i overkant nysgjerrig. Ting kan selvfølgelig være tilfeldigheter.

Men når innenfor en måneds tid JFKs datter Caroline trekker seg fra styret på faren gamle universitet Harvard, musikkstjernens Ted Nugents kone plutselig legger ut et privat bilde av henne og hennes mann sammen med JFKs avdøde sønn John og hans kone, samt at JFKs barnebarn legger ut en musikkvideo med dem som synger en «talende tekst» og Dylan kommer med sin meget talende JFK sang kan man begynne å lure? Tiden vi levert i tatt i betraktning? Mens den privateide sentralbanken Federal Reserve, JFKs nemesis og antagelig verste fiende tas ned av Trump.

Er det noe på gang? I så fall hva?

Photo by AGeekMom

En kommentar om “JFK «over alt»: Bob Dylan med sin beste sang på mange år”

  1. Harvard har antagelig kompromittert seg selv gjennom samarbeid med Kina som har gitt dem Corona-viruset, eller forløperen til hva vi nå kaller Corona-viruset!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.