Er de ekstreme Covid-19 tiltakene Keiserens Nye Klær?

Når fem av sju døde av Covid-19 smitte i Norge har en snittalder på 89 år og allerede er svært syke kan man kanskje lure på hva de ekstreme tiltakene fra våre politikere egentlig kan begrunnes med? I et land der 900 mennesker hvert år dør av vanlig influensa?

Det er den tyske lungelegen og politikeren dr Wolfgang Wodarg som nå tar bladet fra munnen. Wodarg legger ikke fingrene i mellom knyttet til det han mener er globalt hysteri. Han antyder at han ser seg selv som den lille gutten i eventyret, han som  fortalte at keiseren er naken.

  • Det er jo bare en influensa, sier Woodarg og forsøker å tegne et bilde av noe vi alle må møter ved begynnelsen av hvert år. Enten møter ved å bli syke eller slippe unna grunnet immuniteten vi fikk året før.

900 mennesker dør hvert år av influensa her i Norge, de aller fleste gamle og syke fra før. Hvordan reagerer vi på det? Får vi panikk?

Når dette skrives har sju mennesker dødd av Covid-19. Hva har Norge blitt gjort ned Norge grunnet dette viruset? Hva er begrunnelsen for at  rettsstaten har blitt satt i karantene?

NB! Jeg er personlig tilhenger av Folkehelseinstuttets tilnærming, der deres foreslåtte tiltak har som mål å la smitten spre seg sakte nok til at vårt lite beredskapsklare helsevesen kan klare å følge opp. Hva gjør at Stortinget går så mye lenger? Hvorfor skal folket skremmes nær sagt fra sans og samling? De aller fleste blir knapt syke av dette viruset.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.