Investeringsekspert: Sølv, det mest prisundervurderte av alle edle metaller

David Morgan er skribent og en relativt kjent ekspert på edle metaller. Når han taler varmt om sølv, kontra gull kan det være klokt å lytte.

Som grunnlegger av JA til kontanter bør det ikke overraske at undertegnede taler varmt om de opprinnelige kontantene, sølv og gull. Kontanter med egen realverdi, og intet annet.

Med sølv eller gull kan man lage egne pengeenheter som i praksis er eierskapsbevis for en viss mengde av sølv eller gull.

Etter som det pr. medio februar er helt åpenbart at de store nasjonene forbereder en multipolar verden der realøkonomi vil få en ny vår, og dermed gullstandard vil komme tilbake til våre pengeenheter er det så «bankers» det kan bli at verdisettingen av disse metallene vil gå rett i taket når omleggingen har blitt gjennomført. Det virkelig interessante fra David Morgan i videoen over her er at han har så enorm tro på sølv i denne sammenheng. Han peker på at prisen har blitt holdt voldsomt nede sioden i hvert fall tidlig på 1980-tallet, og at stigningen på sølv derfor vil kunne bli meget sterk.

Alle som kan bør sikre seg en del edelmetall foran det store smellet som snart ser ut til å komme. Edelmetaller og mat er sikkerhet er når alt annet ryker. Men sats på mynter. De er ikke momsbelagt i Norge, fordi de er nettopp mynter. Et sivilisert land kan ikke beskatte lovlige betalingsmidler, selv om de fleste land gjør nettopp det.

Mange har spurt meg om hvor de bør gå for å kjøpe mynter. Søk på mynthandlere med eget utsalg der  du bor, og kjøp der, Men sjekk prisen først hos Tavex.no. De synes også ut fra rapporter jeg får å være et greit valg å handle hos i Oslo om man vil investere. Samlere bør nok gå til mer spesialiserte mynthandlere, som det er en del gode av over hele Norge.

En interessant utenlandsk site er www.isdasilver.org. Den har jeg personlig relasjon til, fordi disse har et så spesielt og annerledes tilbud. Oppsøker man dem blr man definitivt sette seg godt inn i hva dette er før man hopper på det. Ta gjerne kontakt med meg om det, men vit at jeg ikke er helt habil der, selv om jeg ikke direkte tjener penger på å anbefale folk dit.

Photo by sirqitous

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.