Kun 5% av verdens forskningsmidler går til klimaforskning

Forskere har undersøkt hva 11,4 billioner kroner i forskningsmidler brukes på. Under 5 prosent av midlene går til klimaforskning. Forskning på hvordan samfunnet skal takle fremtidens klima får en veldig liten andel av pengene. Dette skriver ABCNyheter.no.

Med dette vises kanskje hvor liten tro det er på alvoret som påstås å være når det gjelder klimaproblemer blant dem som bevilger forskningsmidler? Kanskje enda verre viser det også hvilket elendig forskningsmessig fundament som ligger bak påstandene om at kun klimagasser står bak klimaendringene som vi alle er vitner til.

Gigantiske mengder med skattepenger, betalt av hver og en av oss bevilges hvert år til allehånde såkalte klimatiltak. Karbonavgifter har i praksis blitt global ekstrabeskatning. Vi «tvinges» til å bytte biler, fly og kjøre mindre og samtidig betale mer for transport og energi. Vår frihet innsnevres og vår natur ødelegges av blant annet vindturbiner. Fuglelivet, både til lands og til havs trues også der vindturbinene er.

Nasjonal suverenitet begynner å bli et fjernt minne, og man skal ikke drive mye egen research for å se klimanarrativet som en viktig motor for å redusere nasjonalstatenes betydning. Klimaet har formelt ingen landegrenser og heller ikke har en kamp mot klimaendringer dette. I praksis er derfor klimakampen også en av de sterkeste «globaliseringsmotorene» vi har. Nasjonalstatene skal i praksis nedlegges, på klimaets alter.

Samlet sett snakker vi om svært dramatiske og til dels sterkt frihetsinnskrenkende endringer av hele vår måte å leve på, og de begrunnes med at vitenskapen en gang for alle har fastslått at verden er «på vei mot avgrunnen» om vi ikke gjør alt som er nevnt over her, og mer til for å stoppe angivelig global oppvarming. Dette ekstremt dramatiske angivelige faktum har blitt fastslått med 5% av det totale antall kroner som brukes på forskning. Ingen slipper åpent til med motforestillinger.

Behøver denne sørgelige situasjonen flere kommentarer?

Kommenter gjerne du også, under State of Globes kommentar her.

Kilde: Så lite penger brukes egentlig på klimaforskning | ABC Nyheter

2 kommentarer om “Kun 5% av verdens forskningsmidler går til klimaforskning”

  1. Hvor stor del av verdens forskningmidler går til den militære sektor for å utvikle våpen som skal ta livet av oss?

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.