NASA professor: Klimaets historie og naturlige endringer (Video)

 

Dr. Daniel Britt forteller i videoen over her om klimaets mer enn interessante historie, spesielt i disse dager.  Han er egentlig ingen «for eller mot» dagens debatt. Han bare forteller fra vitenskapelig om endringene som har vært. Vel verd å høre på.

Britt er professor i Astronomi og Geofag ved Institutt for fysikk, University of Central Florida. Han ble utdannet ved University of Washington og Brown University og fikk en doktorgrad. fra Brown i 1991.

Han har hatt en variert karriere, inkludert tjeneste i det amerikanske luftvåpenet som offiser for ICBM-missiler og som økonom for Boeing før han gikk inn i planetar vitenskap.

I den sammenheng har han tjenestegjort på vitenskapsteamene til to NASA-oppdrag, Mars Pathfinder og Deep Space 1. Han var prosjektleder for kameraet på Mars Pathfinder og har bygget maskinvare for alle NASA Mars-landere.

Britt forsker for tiden på de fysiske egenskapene og mineralogi av asteroider, kometer, månen og Mars. Utmerkelser inkluderer 5 NASA Achievement Awards, valg som stipendiat i Meteoritical Society.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.