Paris-avtalen: Han mener Trump hadde rett og forteller her hvorfor avtalen er en «pengesvindel»

Kan det være sant at Donald Trump gjorde det rette da han trakk US ut av Paris-avtalen? Er den ekstremt pengedrevne klimakampen lite annet enn historiens største pengesvindel, mens klima og andre kanskje enda mer alvorlige miljøproblemer blir stående igjen med Svarte-Per?

Du bør definitivt se videoen over her før du gir et eneste svar på disse spørsmålene. Den viser den overlegent enkleste forklaringen jeg noen gang har sett på det egentlige ekstremt kompliserte klimaspørsmålet.

Du bør nesten like definitivt se videoen du finner på denne linken. Om du ser med åpne øyne et åpent sinn vil du neppe se på klimakampen på samme mer.

Photo by alisdare1

En kommentar om “Paris-avtalen: Han mener Trump hadde rett og forteller her hvorfor avtalen er en «pengesvindel»”

  1. Hva gjorde Danmark i 2013, de sa klart i fra de ville ikke være med på å kjøpe Alatsbrev klimakvoter lenger, verdens største økonomiske svindel der det ikke er kontroll på hvor pengene tar veien kun 5% vet de hvor går hen og til og det er til klimamøter og slikt, resten forsvinner på klima børsen som de skrev i Jylland posten i Danmark. Derfor var også dette en av årsakene at det ikke ble noen enighet p klimamøtene i København.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.