JA til tokjønnsmodellen – NEI til radikal kjønnsideologi

JA til tokjønnsmodellen NEI til radikal kjønnsideologi – Et opprop til politikerne på Stortinget og til den norske befolkning om å stadfeste at det kun eksisterer to kjønn, mann og kvinne.

Dette oppropet sier JA til to-kjønnsmodellen og NEI til at radikal kjønnsideologi skal implementeres i barnehager, skoler og i samfunnet som helhet.

Våre barn og samfunnet for øvrig skal ikke måtte utsettes for den radikale politiske agendaen til Foreningen FRI ved helhetlig innføring av deres opplæringsopplegg «Rosa kompetanse» og «Restart».

Den konkrete bakgrunnen for dette oppropet til våre stortingspolitikere, er de 20 representantforslagene fra Ap og MDG (Forslag 166 S og Forslag 174 S) om “styrking av LHBTI-politikken” og om “en aktiv regnbuepolitikk for å styrke kjønns- og seksualitetsmangfold”, som er tatt rett ut av FRIs politiske agenda. Forslagene skal behandles i Stortinget 11. desember 2019.

Dem som står bak oppropet, representerer en rekke ulike grupperinger. Fagfolk, foreldre, representanter fra diverse politiske ståsteder, folk med ulike seksuelle orienteringer og med forskjellige livssyn. Felles for alle er at de er kritiske til den ideologien og den informasjonen som Foreningen FRI gjennom sine kurs «Rosa kompetanse» og «Restart» formidler.

En ideologi som FRI, og dermed lovforslaget vil ha gjennomført overfor alle norske barn. En ideologi som man ikke skal få lov å være uenig i. Da kan man straffes for hat. En ideologi som i praksis vil ha kjønnsnøytralitet over alt. Selv i idretten.

Dere som har adgang til Facebook må se videoen dere finner her: https://www.facebook.com/Trul5/videos/768457527008548/

Sist, men defintivt ikke minst håper jeg alle signerer oppropet via linken under her, og som store deler av min tekst over her er hentet fra.

Kilde: JA til tokjønnsmodellen – NEI til radikal kjønnsideologi – Opprop.net

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.