Åtte store bidragsytere for Hillary Clinton har blitt tiltalt

Åtte av Hillary Clinton og Clintonstiftelsens bidragsytere til presidentvalgkampen i 2016 har blitt tiltalt for å konspirere om ulovlige pengeoverføringer og andre kriminelle handlinger knyttet til valgkampen og tiden etterpå.

Du vil finne det amerikanske Justisdepartementets melding om saken på bunnen av denne teksten. Hillary Clinton nevnes ikke der, men navnene på de tiltalte har alle kjent tilknytning til enten henne eller stiftelsen.

Det er fra tidligere også godt kjent at Bill og Hillary Clinton hadde tette bånd til den pedofilidømte og sannsynlige toppmannen i et pedofilinettverk for den globale eliten Jeffrey Epstein. Flere av de tiltalte kan også knyttes til ham.

Vi har lenge ventet på den såkalte FISA rapporten skulle komme, og nå synes den å komme, bit for bit. Rapporten som skulle for alvor starte Donald Trump «sumprensing» i Washington. Tiltalen, arrestasjonen og Jeffrey Epstein samt en mengde uttalelser og hendelser fra et stort antall personer rundt Trump og andre synes mer enn å vise at det store oppgjøret nå har begynt. At vi vil få stadig mer på bordet av ting som bør vi et hvert tenkende menneske «bakoversveis». Stadig mer tyder på at verdens lederskap har vært så styrt av korrupsjon og andre egeninteresser at man kan bli kvalm av mindre.

Den største feil man kan gjøre er å tro at dette historiske oppgjøret med Hillary Clinton og hennes familie bare er en personlig vendetta mellom Trump og henne. Hun ser ut til å være kun et av hodene i et fullstendig pengedrevet system som siden 1913 har gjort hva det kunne for overta fullstendig global kontroll og eierskap over alle realverdier. Å stoppe dette er ganske åpenbart hva alt det som skjer nå handler om.

En liten tanke: Hva skjer nå med Norges bidrag til Clinton stiftelsen? Hva er den egentlige historien? Man kan kanskje spørre seg om dette når man ser hva som nå pågår?

Kilde: California CEO and Seven Others Charged in Multi-Million Dollar Conduit Campaign Contribution Case | OPA | Department of Justice

Photo by DJANDYW.COM

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.