Står vi sammen har fremtidshåpet aldri vært større

Står vi sammen har fremtidshåpet og mulighet for fred i verden aldri vært større. Dette er kjernen i alt du kan lese om her på State of Globe.

State of Globe har fått litt kritikk for på være for negativ og utydelig om hva vi som enkeltmennesker kan gjøre når vi omtaler verden omkring oss, og det kan kanskje være en betimelig påminnelse. Blir ting for negativt vil vi alle etter hvert «lukke hørsel og syn».

Samtidig er det kun sannheten som betyr noe, og i en verden i et geopolitisk kaos som nå kan man ikke få frem sannheten ved å pakke den inn. State of Globe har fokus på sannheten, så langt vi har sett den. Uansett om den er tøff og ikke spesielt hyggelig å dele. Uten sannheten har vi ingenting.

Hva er viktigst? Informere etter beste evne og tilegnet kunnskap gjennom mange års hard jobbing eller kun komme med uvirksomme løsninger leseren tror er de eneste innenfor hennes eller hans handlingsevne? Vi kan alle gjøre mye mer enn vi tror, spesielt om vi står sammen! Uten partipolitisk splittelse. Hva klarte Gandhi da han fikk folket med seg?

Sammen for Sannheten

Dette er det reelle budskapet for State of Globe. Samt  at vi, folket, må stå skulder ved skulder sammen og ta vare på hverandre. Vi må definitivt ikke stole på propagandaen rundt oss.

Det første som går tapt i krig er sannheten. Vi står faktisk i en krig nå. En global informasjons- og ikke minst økonomisk krig. Falske nyheter. Men også en krig der blodet fortsatt flyter i deler av Midt-Østen og deler av Afrika.

Vi står i en krig om våre hjerter, om vår vilje til å se og ta vare på hverandre, fremfor «øyeblikkets tilfredsstillelse og materielle goder». En krig der vi må lære å stole på hverandre fremfor på et system reellt sett styrt av penger, ikke dem vi tror vi har valgt i såkalt demokratiske valg. En krig primært med informasjon for å stoppe mer blodutgytelse som middel for å holde pengesystemet gående, til fordel for dem som aldri kan få nok, i egne lommer.

 
Vi må ikke falle for splitt og hersk. Står vi alle sammen og ser sannheten vil freden vinne, Vi må se på reell handling, over tid, ikke ord. Og vi må ikke ensidig lytte til kun maktens informasjonskanaler. Like lite som vi kun skal skal lese mer eller mindre obskure blogger og se kritikkløst på videoer. Test alt vi kommer med her på State of Globe også. Følg ditt hjerte og hode, og gjør hva du kan for å skape et varig godt liv for deg og ikke minst dine etterkommere.

Dette er hva som egentlig er State of Globes budskap. Et budskap som forhåpentligvis vil bli stadig tydeligere og bedre i tiden som nå kommer. Bloggen skal videreutvikles. Flere har blitt med og skriver og vi vil i god tid før jul (2019) endelig være i gang  med både nyhetsbrev. Der vil du innimellom kunne finne viktig informasjon kun for dem som mottar nyhetsbrevet. Samt at nyhetsbrevet vil gjøre det mye enklere å få fulgt med på alt som skjer i verden nå.Ingen kan si det sikkert, men rapporter fra finansverden og politikk mer enn antyder at veldig mye oppsiktvekkende på den globale scenen vil skje nå i desember State of Globe vil følge med, og vi håper at du vil også.Takk for at også du registrerer deg her. Om du ellers har spørsmål? Send oss dem via skjemaet under her. 

[contact-form][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»true» /][contact-field label=»E-post» type=»email» required=»true» /][contact-field label=»Nettsted» type=»url» /][contact-field label=»Melding» type=»textarea» /][/contact-form]

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.