Internettstorm etter vedtak om seksualundervisning for barn

Etter at nyheten slapp om at fylkestinget i Warwickshire County i England har vedtatt å gjennomføre prosjektet «All about Me» hvor skolebarn helt ned i 6-års alder skal gjennom obligatorisk seksualundervisning som inkluderer kurs i masturbasjon, har reaksjonene ikke latt vente på seg.

Det kontroversielle undervisningsopplegget skal iverksettes på 241 barneskoler til tross for sterk motstand fra foreldre, religiøse organisasjoner og enkelte politikere i fylket. Saken har eksplodert på sosiale medier både i England og internasjonalt, og flere mener nå grensen er nådd for hva vi kan akseptere av seksualisering av barn og at dette er et bevis for at det finnes krefter som jobber for en mer liberal holdning til pedofili.
Tilsvarende undervisningsopplegg er til tross for protester fra foreldre vedtatt flere andre steder, blant annet i California.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.