Tidligere CIA direktører innrømmer at det pågår et statskupp mot Donald Trump

Det er vel like greit å la denne videoen mest av alt tale for seg selv? Den viser vel det som for de fleste som følger med at det pågår et statskupp mot USAs president?

Vi kan alltid diskutere om Trump er en god eller dårlig president. Men er det diskutabelt om et innrømmet kupp mot mannen er greit? De bruker for så vidt ikke ordet kupp i videoen, men hør selv hva som sies. Hvordan kan det oppfattes på annet vis? Spesielt om vi legger til det vi også finner her.

Det påstås at CIA er dem som som sier sannheten, og det innrømmes at det er en CIA offiser som er fløyteblåseren som vil avsette Trump. Det mer enn antydes at det er etterretningsfolk som står bak kuppforsøket.

Behøver vi å minne om alle CIAs 72 statskupp og forsøk på disse gjennom sin historie? Behøver vi å minne om alle CIAs løgner gjennom historien? Behøver vi å minne om at løgn er et av de fremste våpen en etterretningsagent har?

Det som sies i videoen er nesten utrolig. I sin naivitet og utenfor en hver normal oppfatning av hvordan et oppgjør i demokratisk stat skal fungere.

Minner avslutningvis også om dette. Det historiske i at et parti, som ikke en gang får meg seg alle i eget parti når de forsøker å fjerne en statsleder. Hva kan vi kalle det da, om ikke et forsøk på statskupp?

Det er virkelig skummelt hva vi nå ser utspille seg i USA.

 

Photo by Moravsky Vrabec

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.