USAs Marinekorps’ reserver mobiliseres for forsvar av sivile myndigheter

Den 19. oktober blir reservene til det amerikanske marinekorpset, USA mest fryktede og effektive soldater mobilisert. Alt som sies i begrunnelsen, er at det gjelder forsvarstøtte til sivile myndigheter i USA.

Spekulasjonene om hvorfor ordren kom står naturlig nok i kø. To spekulasjoner fremstår som mest sannsynlige årsak til at nettopp US Marines blir mobilisert, for å støtte og forsvare sivile myndigheter i USA. Noe som visstnok bare skal ha skjedd en gang tidligere.

Det Demokratiske partiets ledere har lenge synes helt desperate etter å få stilt Trump for retten. Denne gang angivelig fordi han skal ha brukt press på utenlandske ledere for å ramme sin sannsynlige motstander i den kommende presidentvalgkampen, Joe Biden. Noe det knapt finnes bevis for. At Joe Biden og hans sønn har vært aktive i Ukraina synes bevisene å stå i kø for.

Har det Demokratiske partiets ledere blitt så desperate at et statskupp mot Trump var i emning? Var det dette mobiliseringen av presidentens egen hær, US Marines handlet om? Den eneste militære enheten som kun står til ansvar for presidenten. Ser vi begynnelsen på en amerikansk borgerkrig? En som Trump og hans generaler vil vinne allerede før den har startet?

Vi er i oktober, måneden da alle store globale finanskrasj og andre fundamentale endringer i finansverden finner sted. Er den lenge varslede globale resett av finanssystemet på gang? Er det sant det som mange nå spekulerer i, at banker som JP Morgan, Goldman Sachs, HSBC og andre, for ikke å snakke om Deutsche Bank står for fall? I så fall bør nok flere enn Trump innkalle militæret for å sørge for at det sivile samfunnet fortsatt vil fungere. Faller flere av disse gigantene samtidig vil verden slik vi kjenner den etter relativt kort tid ikke lenger eksistere. Uten at det med dette er grunn for den vanlige kvinne og mann til å bli livredde. Mer om dette lenger ned i denne kommentaren,

Er det urimelig å spørre om dette er den egentlige grunnen til at det Demokratiske partiet synes så desperate, og faktisk enkelte innen det Republikanske partiet også? Amerikanske politikere får svært mye penger fra næringsliv direkte, og banker indirekte.

Det globale finanssystemet, som i praksis er styrt fra den amerikanske sentralbanken Federal Reserve, er fullstendig ødelagt av gjeld. Det jobbes desperat for å holde det i gang ved hjelp av vanvittig pengetrykking. Men det sier seg selv at det ikke kan vare til evig, for jo mer som trykkes, jo lavere verdi får pengene.

Innsidere i finansmarkedet er relativt åpne på at de ser Trump ta ned det ødelagte systemet, ved rett og slett bevisst å drepe USAs petrodollar USD, og med det den privateeide sentralbanken Federal Reserve. At det er dette som ligger bak mye av Trumps underlige oppførsel. Se hva Trump faktisk gjør, ikke hør på hva han sier.

Sto vi foran et forsøk på statskupp mot en president som forsøker å gjøre hva John F. Kennedy forsøkte, legge bankene inn under folket, ikke folket inn under bankene?

Mye tyder på at Donald Trump har et alternativt realverdi (les: gullbacket) finanssystem klar når det privateide Federal Reserve kollapser sammen med sin US dollar. Den nye dollaren vil mer enn sannsynlig være gullbacket, og den amerikanske statskassen vil stå bak den. Det har så langt ikke vært mulig for meg å finne noen som snakker om noen ny amerikansk sentralbank.

Et utrolig interessant spørsmål blir derfor om verdens andre sentralbanker også vil stå for fall? Hva skjer om nasjonene selv overtar statsbankenes rolle?

En gang etter den 19.10 vil vi få se hva som egentlig skjedde. Samt forhåpentligvis også se hvorfor ordren ble kansellert.

Mobiliseringen var ingen spekulasjon, selv om den ble kansellert. Heller ikke alvoret i den.

Den ville repo-produksjonen av såkalte dagslånpenger til bankene er også høyst reell, og disse pengene må vel ha en årsak?

Det er en påstand, men den bør nok kalles «kvalifisert» at noe historisk er på vei. Noe som også vil kunne gjøre mange fryktelig rike mennesker tilsvarende fattige, over natten.

Den jevne mann og kvinne bør satse sitt på fast eiendom, mat, fysisk sølv og gull. Alt som har en egen, ikke bare en papirverdi. Hvordan det vil gå med vår egen valuta midt opp det som åpenbart er på vei er nok umulig å vite. Personlig ville jeg ikke fått noen panikk, men bare sørget for å ha verdiene mine så spredt, og så realverdibaserte som mulig.

Til sist, frykt ikke! Vi kan komme til å se masse «krigstitler» i mediene fremover. Det som måtte komme vil uansett være en av historiens best varslede kriser. Og det som kommer ut av krisen tenker jeg er helt opp til oss. Er vi klare?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.