Kjent forsker: AI supercomputer med «bevissthet», som kan fjernkontrollere mennesker er klar til bruk 

En supercomputer med så avansert kunstig intelligens at den kan påvirke menneskers tanker skal være klar til bruk. Den skal til og med ha egen «bevissthet».

Å si at det du får se i denne videoen er greit må man etter mitt syn være nær bevisstløs selv for å mene. DARPA rådgiveren James Giordano synes etter en del research på nett å være en høyst reell kar, som både er leder for nevroetikkrådet ved Georgetown Universitetet og rådgiver for det amerikanske militærets utviklingsavdeling, DARPA. Det skal være DARPA som har denne maskinen klar. Man kan nok også oppfatte Giordano som om den allerede er i bruk.

La det være helt klart at vi lever i en tid der vi er vitner til en total informasjonskrig. Derfor må vi være skeptisk til alt. Spesielt dramatiske ting som dette. Noen vil alltid ha interesse av å skape uro og ødelegge stabilitet.

Men samtidig lever vi også en tid der selv maktens mest hemmeligstemplede ting synes å bli sluppet ut i det åpne rom. Høyst sannsynlig av samme grunn som resten av informasjonskrigen.

Makten har globalt sett misbrukt sin makt for lenge, og folket gis derfor muligheten til å ta kontrollen tilbake? Det er meget vanskelig å vite hva som er hva. Men at det siste også er en del av det som skjer synes på ultimo september å være temmelig åpenbart. Vi lever i en tid der verdens folk blir gitt en unik mulighet til å få en verden uten krig osv.

Dette krever dog at vi tar ansvar, ikke bare stoler på at makten skal ta var på oss. Der vi klare for det?

Grunnet informasjonskrigen må nesten alt vi leser vurderes. Ingenting kan tas som den fulle sannhet. Uansett hvor sprøtt det kan virke.

Når det gjelder videoens budskap er det på ingen måte noen hemmelighet at verdens militæret har teknologi som ofte kan ligge mange ti-år foran det som er kjent for befolkningen. Et godt eksempel er antigravitasjonsteknologi. En teknologi som skal ha blitt igangsatt forskning på så tidlig som i 1919. Forskeren var tysk, og landet var Tyskland. Det tok riktignok svært mange år før et resultat ble klart. Men på 40-tallet skal det ha stått der.

Naturlig nok er det svært mye tvil knyttet til dette. Både fordi det bryter med normal virkelighetsoppfatning, men også med det åpenbare forholdet at informasjonen, om teknologien er reell, skal holdes hemmelig.

Etter ganske mye research, både på nettet og andre steder tyder mye på tyskerne utviklet den enkle versjonen av teknologien før amerikanerne hentet en stor mengde tyske naziforskere til USA i 1947. Siden har det blitt relativt stille, bortsett fra en periode på 50-tallet da debatten om dette kom opp igjen. Men ingen bør overraskes om vi en dag får vite at mye av det som observeres som Ufoer er høyst menneskelige, men ekstremt avanserte farkoster.

Eksistensen av «bevisst» supercomputerteknologiteknologi blir på denne bakgrunn på intet vis utenkelig. Noe som i så fall er uhyggelig skummelt! Vi velger å alle våre lesere få vurdere dette selv.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.